Skocz do zawartości

5 nowych SeoKatalogów

salab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zmiana / na .html w URLach.

Problem był z chmodem dla .htaccess'a. Teraz już działa. Dziękuję za informację ;)

Problem z brakiem potwierdzeń email powinien też już być rozwiązany.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Dodawałeś na początku? Jak tak to maile się odbijały i wylądowały w moim spamie. Jakbyś dodał coś jeszcze i nie było potwierdzenia to daj znać proszę.

Każdy kolejny seo katalog jest dobry jednak popraw kod do linka zwrotnego przy wpisie wyróżnionym ponieważ aktualnie nigdzie nie można takiego kodu zdobyć :)

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

@Liderseo - nie za bardzo wiem co masz na myśli. Kody do linkó zwrotnych działają normalnie, przykład: https://wszystkie.pl/komputery,i,internet/e...erosy,s,60.html

PS: proszę nie nabijać sztucznie ocen bo skończy się to wywaleniem strony. W nowych skórkach i tak nie będzie top10, ale losowe wpisy.

@Salab - przy dodawaniu wpisu kiedy wybiera się wpis wyróżniony z linkiem zwrotnym nie ma kodu do linku zwrotnego ,a to uniemożliwia dodanie wpisu wyróżnionego za link zwrotny. To byłoby na tyle z mojej strony :D

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

• 1 miesiąc temu...

Katalogi są już praktycznie skończone (pozostaje trochę przeróbek w linkowaniu wewnętrznym) i cały czas są podlinkowywane. Póki co 90% wpisów ląduje w koszu, nie wiem ile z tego to dodawarki a ile ludzie, ale nie marnujmy nawzajem swojego czasu.

hm zarejestrowałem się we wszystkich bo akurat mam 5 opisów na zbyciu, ale potwierdzenie rejestracji przyszło tylko z przesady :)

//chyba dochodzą z opóźnieniem jednak :)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności