Skocz do zawartości

Gaper.pl Nowe garnitur

maroon

Rekomendowane odpowiedzi

gaper2 wykorzystany

gaper1 już był użyty

Wybiera ktoś opcje link zwrotny? Jeśli nie cieszy się ona powodzeniem to usuń ją, a przy okazji możesz wtedy capche wyrzucić bo strasznie nieczytelna jakaś ;)

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Ładny katalog, tylko jak wspomniał Generał warto pola do wypełniania troszkę poprawić. W innych Twoich katalogach też są one słabo widoczne.

Token też bym usunął, jeśli ktoś decyduje się na link zwrotny to musi troszkę czynności wykonać, a tak będzie miał jedną mniej :( .

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Widziałeś po ile "odwiedzin" mają u Ciebie strony w "Top 20 najpopularniejszych stron w katalogu:"? :)

Data dodania: 31 03 2011, Wyświetleń: 4534 :) To tylko jeden przykład. Co niektórzy nie mają co robić, to odświeżają strony w ten sposób nabijają sobie licznik :)

Ale widać, że Darmowe Mp3 nie próżnuje i stara się dogonić faworyta, ale i tak wiadomo kto wygra- nieruchomoscipgn pe el, kwestia czasu ;) Ja tam u siebie mam powyłączane najpopularniejsze strony :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności