Skocz do zawartości

[Szukam] bazę tekstów piosenek

jestem_do_d***

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedź na pytanie jest prostsza niż się wydaje, wysil się trochę i użyj wyszukiwarki internetowej. Coraz więcej użytkowników pojawia się na forum, którzy chcą aby wszystko podać im na tacy.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

kiedyś na allegro coś takiego można było kupić. Może tam poszukaj.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Chcesz się zajmować seo i takich rzeczy nie potrafisz sam znaleźć :glupek2: "baza danych teksty piosenek" i masz gotowe bazy od 250MB do nawet 800MB gdzieś widziałem, choć nie liczyłbym na Twoim miejscu, że w takiej formie będzie się to świetnie indeksowało i zbijesz na tym kokosy. Kiedyś pod SWLe takie coś stawiałem i większość się nie zindeksowała w ogóle, a reszta słabo. No chyba, że planujesz to wykorzystać jako dodatek do czegoś większego, to może coś z tego będzie

goly_one_5.gif

Chcesz się zajmować seo i takich rzeczy nie potrafisz sam znaleźć :D "baza danych teksty piosenek" i masz gotowe bazy od 250MB do nawet 800MB gdzieś widziałem, choć nie liczyłbym na Twoim miejscu, że w takiej formie będzie się to świetnie indeksowało i zbijesz na tym kokosy. Kiedyś pod SWLe takie coś stawiałem i większość się nie zindeksowała w ogóle, a reszta słabo. No chyba, że planujesz to wykorzystać jako dodatek do czegoś większego, to może coś z tego będzie

Zguglałem razy kilka bazy danych piosenki itp. i jakoś żadnej darmowej bazy danych nie znalazłem.

Wie ktoś o takiej?

Skrypt oparty na 23 bazach danych, jesli interesuja Cie tylko wybrane bazy danych rowniez napisz:

https://www.skrypty.pro/kategorie/17-skrypt...i-zaplecze.html

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności