Skocz do zawartości

Lista płatnych precli

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dawno, dawno temu trafiłem na tym forum na ofertę dostępu do płatnych precli. Lista była pokaźna, bo zawierała 500 czy 1000 sztuk precli, "sprzedawanych" w pakietach po 100, 200, 300, ... wpisów bodajże na różnych IP. Na 100% była to jakaś firma, bo wystawiali faktury. Tyle wiem, ale niestety nie mogę znaleźć tej oferty i stąd moja prośba - nie wiecie może kto coś takiego oferował? Będę bardzo wdzięczny za link do tematu lub autora.

Przy okazji nie pogardzę też innymi znanymi Wam ofertami dostępu do prywatnych/płatnych precli w dowolnej ilości :)

pozdrawiam

Michał

Dzięki.

Mam nadzieję, że Ci się uda.

Zapotrzebowanie jest spore. Tylko nomenklaturę i podejście trzeba zmienić - NIE PRECLI :)

Precle powinniśmy już żegnać.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

W skrocie : cos w rodzaju listy precli z wysokim pr - dostep na zasadzie abonamentowej.

Możesz rozwinąć kwestię płatności za dostęp? Po wygaśnięciu abonamentu znika wpis czy tylko możliwość dodawania wpisów, a teksty będą wisiały na stałe (czy jest to na zasadzie wynajmowania miejsca na wpis wzorem wynajmowania miejsca na link, czy wzorem typowych precli)? Jak zostanie rozwiązana kwestia dodawania wpisów - przez jakieś narzędzie, czy indywidualnie, na każdej stronie? Druga opcja wydaje się dość trudna w realizacji właśnie ze względu na płatny dostęp...

goly_one_5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności