Skocz do zawartości

Zdobywanie Linków

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałem tutaj że to wartościowe działanie, wczoraj poszukałem kilkanaście tematycznych - niestety większość ma nofollow - cz w tym wypadku taki link w sygnaturce coś wnosi do "mojej zabawy" z pozycjonowaniem?

Dzięki za sugestie z góry

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

podbije temat bo chciałbym usłyszeć Wasze opinie na temat sensowności nofollow. Gdzieś doczytałem że warto mieć również i takie prowadzące do strony -

Czy to prawda? Czy jak dostajemy takie linki to ma to jakiś wpływ na pozycję strony? Pisze bo znalazłem kilka tematycznych ciekawych blogów i for a tam wszystko jest nofollow.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

czyli 50% na 50% :glupek2: opinie...

no właśnie.

Te strony z których "spamuje" mają wysokie PR, nawet jeśli nie przekażą mi mocy w postaci PR to czy pomogą podnieść stronkę w przeglądarce?

poproszę o jeszcze inne opinie

Ps. - przeczytałem tekst bardzo ciekawy ale - jeszcze raz podkreślę - wiem że nofollow nie przenosi PR ale czy może znacząco wpłynąć na pozycje strony?

W/g mnie linki z for/blogów tematycznych głównie generują ruch (a chyba o to nam chodzi w "ozycjonowaniu), a w mniejszym stopniu "moc". Niestety dochodzi do tego aspekt konkurencyjności i jeżeli przegniesz w spamowaniu to admin Cię usunie wraz z linkami.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Linki noffolow są wartościowe - Zgred

To powinno wystarczyć ;)

Zobacz sobie ten temat :)

Pozdrawiam :D

Wpisz w google:

1.intext:"słowo kluczowe" +intext:powered by vbulletin ( by smf, by phpbb, by punbb)

2. Zainstaluj koniecznie dodatek seoquake i włącz sprawdzanie czy sa linki nofollow.

Jak będziesz miał problem to pisz.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Jeśli chodzi o linki z forum w Twojej branży polecam Ci

https://forum.nikoniarze.pl

Linki nie są nofollow i jest tam też trochę osób z PIO :)

Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

chyba próbowałem się zalogować na tym forum ale coś mieli skopany system rejestracji

-

Zainstaluj koniecznie dodatek seoquake

mam to ustrojstwo i właśnie zacząłem zdobywać linki na forach i tych stronach z wysokim PR, tylko nie wiem czy to nie jest przerost formy nad treścią - bo te wszystkie linki z blogów mają nofollow.

dzięki Maciek0468 - coś mi to trochę rozświetliło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności