Skocz do zawartości

Co oznacza ta aukcja?

atis700

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie mam pojęcia co to jest katalogowanie, a interesuje mnie ta aukcja. Jednak chciałbym abyście mi powiedzieli co tak na prawdę da mi kupienie tych trzystu katalogów. Chodzi mi o to czy np. zwiększy sie ilość odwiedzin na mojej stronie?

Link do aukcji: https://allegro.pl/reczne-katalogowanie-300...1532667430.html

1.Nie podales linka

2.Jesli ktos sprzedaje katalogowanie oznacza ze doda Twoja stronke do katalogów. Kupujesz nie katalogi a wpisy lub zgloszenia do nich. Posrednio nie wplynie to raczej znaczaco na ruch, ale podwyzszy pozycje na dana frace ktora Cie interesuje w google. No oczywiscie jesli opisy beda zsynonimizowane

Jeżeli chcesz 100-200 odwiedzin to:

a) wypozycjonuj stronę na frazę która zagwarantuje ci na danej pozycji takie odwiedziny

:) kup reklamę -> google, superad lub inne kampanie.

Pozdrawiam

Można zlecić to firmie pozycjonerskiej, będzie to najłatwiejszy sposób.

Jeżeli budżet jest ograniczony można spróbować samemu, z prostszych rzeczy będzie dodawanie do katalogów ze spisu katalogiseo.info, oraz lektura tegoż forum.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jeśli chcesz zlecić katalogowanie to już lepiej zaglądnij do działu Ogłoszenia i zlecenia na forum, niż na allegro, poszukaj jakiegoś użytkownika oferującego się z katalogowaniem, napisz do kontrahenta lub sam daj ogłoszenie, że zlecisz katalogowanie.

Jednak na początek polecam dział dla początkujących i przeczytanie minimum przyklejonych tematów.

Witam.....poczytaj forum ,to podstawa :) Nie polecam kupowania na Allegro ,jest bardzo dużo [ nierzetelny partner ]ów :)

Pozdrawiam serdecznie..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Jeśli chcesz zlecić katalogowanie to już lepiej zaglądnij do działu Ogłoszenia i zlecenia na forum, niż na allegro, poszukaj jakiegoś użytkownika oferującego się z katalogowaniem, napisz do kontrahenta lub sam daj ogłoszenie, że zlecisz katalogowanie.

Jednak na początek polecam dział dla początkujących i przeczytanie minimum przyklejonych tematów.

Co jest takiego złego w allegro (poza tragicznymi opłatami)?

Sam mam kilka ofert w aukcjach. Solidna praca, uczciwość i są efekty. Nie wpisujcie osób które zarabiają poprzez publikację Presell lub Katalogowanie stron w tą gorszą kategorię, niektórzy robią to z głową.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności