Skocz do zawartości

Tytuł strony grupą oddzielonych słów

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Zastanawiam się nad najbardziej skutecznym tytułem strony, i chodzi mi po głowie by po prostu wpisać tam ciąg najważniejszych słów kluczowych i oddzielić je tym znakiem "|" (bez skojarzeń)

Przykładowo wyglądało by to tak: trollbase.com | fails | demots | funniest pics and videos | trolls | people |

Wiecie coś na temat jest to skuteczne i dozwolone?

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

Sądzę że za coś takiego to można oberwać od Google. Tytuł nie powinien stanowić zlepka słów kluczowych. Oczywiście słowa kluczowe powinny się tam znaleźć lecz w akceptowalnej formie stylistycznej dla człowieka. Przy odrobinie wysiłku da się jedno z drugim pogodzić, tj. stworzyć tytuł atrakcyjny dla człowieka i algorytmu.

A nie lepiej popracować nad samą zawartością strony? Po co kombinować jak koń pod górkę? Ja jestem zwolennikiem robienia wszystkiego bez takich wygibasów, bo - może na wyrost - uważam, że G może mieć algorytmy sprawdzające sensowność tekstów. Dlaczego? Bo jeśli od co najmniej stu lat istnieje zaawansowana kryptografia, która reguły językowe, gramatyczne, składniowe itp. potrafiła i potrafi ująć w reguły matematyczne, to istnieje takie prawdopodobieństwo w G. Z angielskim wydaje się mi to prawie pewne, zwłaszcza, że ten język łatwiejszy jest od uchwycenia niż np. polski, który - co jest prawdopodobe - może też być rozpracowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności