Skocz do zawartości

Delikwent.com - męski katalog

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mój pierwszy katalog - www.delikwent.com , będę wdzięczny za wpisy, jest już kilkadziesiąt BL, cąły czas w trakcie linkowania.

Jeśli chodzi o opisy to głupio na razie wymagać unikalnych, więc proszę chociaż o synonimizowanie.

Katalog to pewien kompromis między katalogiem stricte tematycznym (niszowym) a ogólnym, więc mamy tu moje subiektywnie męskie kategorie:

Finanse , Motoryzacja, Technika oraz Internet (w tym sklepy), Sport, Rozrywka oraz zadbana kategoria Erotyczna.

Pozdrawiam!

Przez jaki czas planujesz prowadzić ten katalog? :) Nie głupio, tylko wymagaj unikalnych, powoli, ale do celu :) Mi się nie śpieszy z ilością stron, dziennie mi przybywa zaledwie kilka stron z unikalnym opisem, nie unikalne wywalam, ewentualnie edytuję opis jak wiem, że się opłaci :) Wiem, że innym to przybywa w setkach stron dziennie ;)

Podlinkowywuj nowe wpisy, pinguj i będziesz się za********e piął :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Właśnie zapomniałem napisać - proszę spokojnie dodawać strony, katalog nie zniknie po kilku miesiącach ani nie zostanie porzucony ;)

TRENS, głupio bo skoro takie np wp nie wymaga unikalnych treści a ich katalog daje moc, to z jakiej racji ja mam wymagac :) A stronek tak z 4 dziennie przybywa

No niby tak, ale może mieć też do rzeczy sam skrypt dla Google, a wiadomo ile seokatalogów jest w sieci, no i też domena też jest chyba brana pod uwagę, wiesz, historia i.t.p

Ja tam przyjąłem sobie taką zasadę, a nie inną, ale każdy robi jak uważa ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

1 link w opisie powyżej 400 znaków.

Ale minimum tekstu to też 400 znaków.

Trochę dziwnie. Może zrób chociaż minimum 350 znaków?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Na jazdę motorem, czy wyjście na randkę , delikwent musi się jakoś ubrać. Dodaj gdzieś kategorię mody męskiej :glupek2:

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

ShRon , normalnie nie będę tego robił bo wiadomo że w takim wypadku musi być jakiaś subiektywnosc zachowana bo na dobra sprawe niemal wszystko mozna podciągnąć i zawsze mozna powiedziec, że moj katalog albo za wąsko albo za szeroko pojmuje określenie 'męski' :glupek2:

Ale dla użytkowników forum robie wyjątek, podciągnąłem 'Odzież wyjściową' do 'rozrywki' :)

Wpisy zmoderuję wieczorem i zmienie przy okazji kategorie Twojego wpisu.

Dzięki za uwagę i zainteresowanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności