Skocz do zawartości

EasyDir

arianek444

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się dowiedzieć co myślicie na temat postawienia katalogu na EasyDir. W związku z tym mam kilka pytań:

1.Czy będzie miał moc?

2.Czy jest przyjazny dla użytkownika

3.Jeśli nie EasyDir to co? - arfooo odpada

ad.1.

to nie tylko zależy od skryptu ale od wielu innych czynników, przede wszystkim od zaangażowania w projekt właścicela (moderacja, linkowanie i linkowanie) :)

ad.2.

jak jest nie moderowany to również jest przyjazny dla dodawarek :)

ad.3.

wg. mnie odrzucasz jeden z najlepszych darmowych skryptów (Arfooo), jeżeli ma być płatny skrypt (nie katalog) to wybierz Seokatalog

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

ad.1.

to nie tylko zależy od skryptu ale od wielu innych czynników, przede wszystkim od zaangażowania w projekt właścicela (moderacja, linkowanie i linkowanie) :D

ad.2.

jak jest nie moderowany to również jest przyjazny dla dodawarek :)

ad.3.

wg. mnie odrzucasz jeden z najlepszych darmowych skryptów (Arfooo), jeżeli ma być płatny skrypt (nie katalog) to wybierz Seokatalog

Właśnie chodzi mi o to czy nie będzie on spamowany mnóstwem śmieci. Co do linkowania i moderacji mam zamiar poświęcić na to dużo czasu,ale obawiam się o to czy będzie on miał moc. Myślę,że z unikalnym contentem nie powinno być z tym problemu,ale co wy o tym sądzicie?

AD1. Tak jeśli go solidnie podlinkujesz

AD2. Oczywiście, prosty i schludny layout i na pewno te wymogi spełnisz

AD3. Spróbuj najpierw z darmowymi skryptami, później możesz np. chcieć stworzyć większy katalog - kupisz SEOkatalog

Zerknij sobie w moją stopke, można Easydira fajnie przystosować...

Może troszkę nie na temat, ale dam Ci pewną wskazówkę: nie przez przypadek w Polsce większość katalogów jest na skrypcie SEOKatalog, pomimo, że jest płatny :).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Może troszkę nie na temat, ale dam Ci pewną wskazówkę: nie przez przypadek w Polsce większość katalogów jest na skrypcie SEOKatalog, pomimo, że jest płatny :).

Jak już piszesz o SEOkatalogu to ile kosztuje zrobienie pod niego ładnego laya,ponieważ nie chciałbym dużych inwestycji,gdyż nie wiem jak to jest z własnym katalogiem.

To już zależy od ilości zmian noi chyba od osoby wykonującej grafikę. Tutaj są kontakty z przykładowymi pracami:

https://www.seokatalogi.pl/templatki/

Grafikę pod moje ostatnie katalogi robił Krzysztof Rasała i jestem zadowolony z współpracy.

Są też darmowe fajne skórki i jeśli nie chcesz na początku dużo inwestować to od takiej zacznij.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności