Skocz do zawartości

Jaki jest mail do allegro?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłby mi ktoś podać maila do allegro? Nigdie nie mogę znaleźć. Ja wpisuje allegro@kontakt.pl to się wyświetla, że trzeba jakiś formulasz wybrać a ja chcę wysłać normalny list. Pisałam też do powiadomienia allegro ale nie odpisali.

Chodzi o to, że taka baba wysyła wciąż do mnie maile,że nie dokończyłam tranzakcji zakupu soi. A to było tak...

Weszlam na tej pani aukcje i wybralam sobie produkt. Po pewnym czasie postanowilam zmienic z 1 produktu na dwa. Cofnelam sie i wpisalam 2. Wyszlo na to, ze wpisalo mi sie do zaplaty 3 produktu zamiast dwa. Potem znowu sie conelam i wpisalam i wyszlo 7 i tak dalej. Szukalam sposobu zeby to zmazac. Skasowalam te produkty. No ale okazalo sie ze nic nie zostalo skasowane. W koncu wyszlam z tej aukcji. Nic nie wciskalam, zadnego WYSLIJ. Wiec dlaczego ktos zmusza mnie do kupienia tego produktu? Przeciez ja nie wcisnelam zadnego przycisku - wyslij. Po prostu wyszlam z aukcji, bo nie chcialam zamowic 9 produktow, tylko 2. Znalazlam sobie inna aukcje, na ktorej nie bylo zadnych problemow.

No i ona twierdzi, że zamówiłam ten produkt. Twierdzi też, że napisała już do allegro i za kilka dni zablokują mi konto. Mie wiem jak się z nimi skontaktować i czy moje maile dochodzą. Chciałabym wszystko im wyjaśnić.

Nie ma mejla bezpośredniego, musisz przez formularz (otrzymasz nr ticketu)

https://allegro.pl/contact/contact.php

Ale w formularzu nie wiem jaki wybrać temat i problem. Nie ma takiego pytania chyba jak moje.

Może najpierw sprawdź: "Allegro › Moje Allegro › Moje zakupy › Aukcje i Kup Teraz: Kupione"

Jeśli tu w zakupionych masz te 9 sztuk które "zakupiłeś" to kobieta ma rację i musisz zapłacić bądź się z nią dogadać na anulowanie zakupu. Jeśli natomiast tam nie masz żadnego dowodu transakcji to nie masz się czego obawiać.

Zabytki w Sandomierzu

Dzieci należy trzymać z dala od Internetu.

Od dzieci Internet głupieje...

jeśli nie potrafisz kupować na allegro to tam nie wchodź, wcisnęłaś kup teraz a później dawałaś wstecz lub odśwież...(samo się nie kliknęło!!!)

sorry ale za błędy się płaci...

edit:

jeśli w dalszym ciągu masz problem ze zrozumieniem tego co zrobiłaś to proponuje mały eksperyment, zaloguj się na swoje konto bankowe, wykonaj do kogoś przelew-potwierdź go kodem a później daj wstecz, znów potwierdź kodem i tak kilka razy, gwarantuje, że zrozumiesz jak to działą :)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Heh, miałem to samo, tylko na mniejszą ilość, chciałem kupić 1 przedmiot a zamówiłem 2. Szczęście, że trafiłem na uczciwego i dobrego sprzedawcę, zadzwoniłem do gościa, wyjaśniłem sprawę i przeprosiłem, na tym się zakończyło.

Jeśli komuś się taka sytuacja zdarzy - polecam szybki kontakt ze sprzedawcą i wyjaśnienie sprawy polubownie, to jest najlepszy sposób :D

Niegdyś kupowałem na ebayu w US buty i po wygraniu aukcji okazało się, że nie ma wysyłki do PL. Ebay wycofał sprzedaż i nie zostałem obciążony żadnymi kosztami. Pamiętaj, że Tobie jako kupującemu przysługuje prawo do zwrotu zakupionych towarów do 7 dni (ma być do 14 dni) bez podania jakiejkolwiek przyczyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności