Skocz do zawartości

Firma pozycjonujaca for people

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę, a administracja (tudzież moderatorzy) forum cenzuruje niepochlebne opinie klientów tej "firmy", w dodatku na ich wyraźną prośbę, brawo! Obrońcy się znaleźli. Nie wiedziałem, że stwierdzenie "krzak" dla firmy krzak jest obraźliwe. Przecież to nazywanie rzeczy po imieniu. Powodzenia dla wszystkich, którzy zdecydują się na "usługi" tej "firmy" nie przeczytawszy wcześniej tego tematu.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Dla sprostowania - Pełna oficjalna nazwa firmy For-People zgodnie z rejestrem regon to ANNA RATAJCZAK FOR PEOPLE.

Z wyżej wymienioną firmą mam podobny problem jak osoby, którę się wypowiadały na tym forum.

Nie wywiązali się z umowy o pozycjonowanie oraz nie zwrócili mi do tej pory pieniędzy. Umowa podpisana w listopadzie 2011r

Telefon podany na stronie internetowej od roku jest zajęty.

Na maile co prawda odpowiadają, ale nie chcą podać numeru kontaktowego do osoby odpowiedzialnej za sprawy finansowe.

Co ciekawe, na co nie zwróciłem uwagi wcześniej to jest to, że w umowie podpisanej z tą firmą widnieje zupełnie inny adres działalności gospodarczej niż ten podany na stronach GUSu czy oficjalnej strony internetowej firmy. Zgodnie z umową, która ja podpisałem firma FOR PEOPLE RATAJCZAK ANNA mieści się w Stargardzie Szczecińskim przy ul. Nowakowskiego...

Sprawę zapewnę skieruję w najbliższym czasie na drogę sądową.

Pozdrawiam,

HZ

Pomijając już fakt, że to firma cenzura, zarejestrowana na:

cenzura

jej siedziba to blog mieszkalny (na stronie podany adres w Szczecinie, gdzie mieści się centrum handlowe, a nie ich "biuro", korespondencja przez skrzynkę pocztowa, wygląda jak firma stworzona specjalnie na potrzeby cenzura), po usłyszeniu słowa "pozycjonowanie" domofon jest momentalnie odkładany. Nie dość, że firma cenzura, to jeszcze typowi cenzura, bez dwóch zdań. Ani usługi, ani pieniążków.

Aż musiałem się zarejestrować. Pozdrawiam.

-----------------------

dopisek

zgodnie z prośbą firmy usunięto dane, które są rzekomo prywatne jak i słowa, które uważane mogą być za obraźliwe.

Sprawdzenia danych rejestracyjnych daje strona GUS

https://www.stat.gov.pl/regon/

dane firmowe

FOR PEOPLE, ul. Monte Cassino 24, 70-467 Szczecin, NIP 854-23-26-162, Regon 320781461, www.for-people.pl

dane firmy nie są danymi prywatnymi i jako takie nie musza byc usuwane. prowadzenie DG pod imieniem i nazwiskiem powoduje, ze taki twór staje się podmiotem "jawnym"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 miesiące temu...

JA SIĘ JUŻ NIE ZASTANAWIAM!:)

:P

ZOSTAŁEM OSZUKANY > MAM WYSTAWIONĄ FAKTURE KOREKTE A TERAZ PO WYSŁANIU 3 ZAWIADOMIEŃ A TRZECIE BYŁO PRZEDSĄDOWE

ZAKŁADAM OSZUSTOM SPRAWĘ SĄDOWĄ DODATKOWO ZA PONIESIONE STRATY Z TEGO TYTULU. PRAWNIK JUŻ KONSTRUUJE POZEW SĄDOWY.

I jeszcze raz ostrzegam Forpeople.pl TO [ nierzetelni partnerzy ] I ZŁODZIEJE I TRZEBA ICH NAUCZYĆ.

DO MNIE TO JUŻ NAWET NIE ODPISUJĄ MYŚLĄ ŻE ODPUSZCZE .... HEHEHEHE :soczek: TO W TAKIM RAZIE ICH POZDRAWIAM SERDECZNIE.

• 2 tygodnie później...

To może znajdzie się kilka dodatowych osób i zrobimy pozew zbiorowy

JA SIĘ JUŻ NIE ZASTANAWIAM!:)

;)

ZOSTAŁEM OSZUKANY > MAM WYSTAWIONĄ FAKTURE KOREKTE A TERAZ PO WYSŁANIU 3 ZAWIADOMIEŃ A TRZECIE BYŁO PRZEDSĄDOWE

ZAKŁADAM OSZUSTOM SPRAWĘ SĄDOWĄ DODATKOWO ZA PONIESIONE STRATY Z TEGO TYTULU. PRAWNIK JUŻ KONSTRUUJE POZEW SĄDOWY.

I jeszcze raz ostrzegam Forpeople.pl TO [ nierzetelni partnerzy ] I ZŁODZIEJE I TRZEBA ICH NAUCZYĆ.

DO MNIE TO JUŻ NAWET NIE ODPISUJĄ MYŚLĄ ŻE ODPUSZCZE .... HEHEHEHE :P TO W TAKIM RAZIE ICH POZDRAWIAM SERDECZNIE.

Witam kolegow,

Ja tez zostalem oszukany na ponad 4000 zl, ani pozycjonowania ani pieniedzy, jestem mocno wkurzony na panstwo Ratajczak i firme for-people - to OSZUSCI.

Prosze o kontakt oszukane osoby na tapsgsm@gmail.com, złozymy doniesienie o podejzeniu popelnienia przestepstwa - oszustwa.

neutralizatoryzapachu.pl

Witam kolegow,

Ja tez zostalem oszukany na ponad 4000 zl, ani pozycjonowania ani pieniedzy, jestem mocno wkurzony na panstwo Ratajczak i firme for-people - to OSZUSCI.

Prosze o kontakt oszukane osoby na tapsgsm@gmail.com, złozymy doniesienie o podejzeniu popelnienia przestepstwa - oszustwa.

J.w. Nie płaciłeś za uzyskane pozycje?

Pozwy cywilne przeciwko tej pani nie mają sensu. Od lipca 2011 pozostaje bez zameldowania, posługuje się nie ważnym dowodem tożsamości. Najbardziej skuteczne w tej sytuacji będzie zgłoszenie czynu ściganego z odpowiednich paragrafów kodeksu karnego.

Mają zapis, że biorą kasę na początek, i za tą kasę w określonym czasie, określone frazy, mają wrzucić na określone w umowie pozycje.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 3 miesiące temu...

Osoby prywatne często są dużo tańsze niż firmy często też nie skuteczne . Ale jak ktos trafi na dobrego to może oszczędzić na pozycjonowaniu więcej niż 50% w stosunku do cen agencji czy firm które cżesto mają ceny kosmiczne .

Mam kolegę co zamówił od 17 latka grafike na strone zapłacił 150zł a firmy chciały 600 a nawet 1000zł . A zrobił to tak jak firmy, dlaczego tak tanio bo liczył czas w którym to robił a nie sztywne ceny za usługi czego nienawidze.No i oczywiście po za systemem podatkowym co też wpłynęło na cene fakt :D

Raczej to ten profil albo tylko u mnie jest treść już niedostępna :P

PS. Czy ja dobrze rozumiem wiesz gdzie ta osoba mieszka i nie potrafisz odzyskać swoich pieniędzy?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności