Skocz do zawartości

Firma pozycjonujaca for people

Stranek

Rekomendowane odpowiedzi

Osoby prywatne często są dużo tańsze niż firmy często też nie skuteczne . Ale jak ktos trafi na dobrego to może oszczędzić na pozycjonowaniu więcej niż 50% w stosunku do cen agencji czy firm które cżesto mają ceny kosmiczne .

Mam kolegę co zamówił od 17 latka grafike na strone zapłacił 150zł a firmy chciały 600 a nawet 1000zł . A zrobił to tak jak firmy, dlaczego tak tanio bo liczył czas w którym to robił a nie sztywne ceny za usługi czego nienawidze.No i oczywiście po za systemem podatkowym co też wpłynęło na cene fakt :P

Idź sobie kup samochód za 500 zł (mój kolega ma taki) ... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehehe :D

Tak masz racje profesjonalną firme ciężko zastąpić ale jest to możliwe.

Jesli chodzi o auto to jeśli by miało służyć do pracy na budowę to wolał bym te za 500 niż wypasionego merca , który mi zasyfią koledzy z pracy :D

PS. Stranek dopiero teraz przyuważyłem foto . Też go lubię :P

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności