Skocz do zawartości

Indeksowanie nowej stronki

Davi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie pytanko , stworzyłem sobie forum działy zrobione powoli są zapełniane dodałem mape witryny do narzędzi webmasterów , codziennie komentuje blogi tematyczne związane z moim forum i zostawiam tam link do mojego forum :D (codziennie przybywa kilka postów oraz tematów ) Jednak i tak większość ruchu pochodzi właśnie bezpośrednio z tych blogów lub ktoś wpisuje adres w przeglądarce i wchodzi , ruch z wyszukiwarek mam na poziomie 6 % .

* 49,48%

Współczynnik odrzuceń

No i mam pytanie skoro nie mam dużo linków z katalogów , a chcę żeby więcej ruchu było z wyszukiwarek to wykonać katalogowanie czy puścić blasta Xrumerem lub scrapeboxem (zlecić komuś ) , domenka ma kilkuletnie archiwum. (wiadomo były by różnicowane anchory)

Pozdrawiam

Blasta samemu nie radze jesli sie na tym nie znasz a zlecac komuś to koszty podlinkuj w katalogach tematycznych z frazami kluczowymi rozreklamuj sie np na fb zeby zwiększyć ruch. Natomiast ruch z wyszukiwarek możesz się spodziewac dopiero jak bedziesz miał dużo informacji na konkretny szukany temat przez użytkownika a jak to jest młode forum to linkuj linkuj i czekaj na efekty

Blasta samemu nie radze jesli sie na tym nie znasz a zlecac komuś to koszty podlinkuj w katalogach tematycznych z frazami kluczowymi rozreklamuj sie np na fb zeby zwiększyć ruch. Natomiast ruch z wyszukiwarek możesz się spodziewac dopiero jak bedziesz miał dużo informacji na konkretny szukany temat przez użytkownika a jak to jest młode forum to linkuj linkuj i czekaj na efekty

Dzięki za pomoc , a linkować tylko stronę główną czy też subfora oraz tematy ? ;)

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności