Skocz do zawartości

Uważajcie na ten katalog !

Liderseo

Rekomendowane odpowiedzi

Tym razem postanowiłem postawić katalog regionalny: www.mp3d.pl

Domena ma już 4 lata i była ciągle odnawiana ale postanowiłem że trzeba coś na niej postawić nareszcie.

W skrócie:

- Wymaga unikalnych opisów

- katalog regionalny tylko dla stron powiązanych z którymś z regionów/miast polski.

- nie posiada linków wychodzących do stron 3-ich na podstronie wpisów przez co gwarantuje iż 100% mocy przekazywane będzie waszym stronom

- ocena strony przez moderatora

- katalog wymaga unikalnego opisu ponieważ sam w sobie jest unikalny :D

- anchorem jest nazwa firmy/instytucji którą reprezentuje strona

- myślę że się ładnie prezentuje :hello:

Wady nad którymi pracuję aktualnie:

- niedziałająca wyszukiwarka i zmiany w kategoriach

- 1,7K BL w Yahoo

Przykładowy wpis w katalogu: A.U.H. Zgoda

P.S. Za 3 najciekawsze propozycje odnośnie katalogu dam wpis wyróżniony na 60 dni !

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czesc,

Katalog fajnie się prezentuje.

Dodałem wpis z ogłoszeniami z Jasła (dzięki za stworzenie odpowiedniej kategorii, co mnie znacznie zdziwiło). Co do rejestracji przed dodaniem ogłoszenia, to mam mieszane uczucia, ale to Ty jesteś adminem :)

Brakuje mi opcji zgłaszania dodatkowych podkategorii :)

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

Ciekawie zrobione, jednak czepiłbym się grafiki. Efekty menu są fajne, ale wg. mnie obok menu, po prawej powinna znajdować się jakaś grafika. obojętnie jaka, nawet niewielka, ale żeby nie była koloru pomarańczowego, bo jest trochę za pusto kolorystycznie.

Po drugie, szkoda, że po przejściu w kategorię np."Zachodniopomorskie" widać tylko strony, które znajdują sie w tej kategorii. Ja bym jeszcze dał odnośniki do podkategorii, czyli miast.

Masz trochę błędów w kodzie, np.l brakuje deklaracji kodowej, przez co strona może być źle wyświetlana na starszych przeglądarkach. jeśli chodzi o kod, masz tam też mały bałagan, brakuje meta-description i meta-keywords. Co więcej, nie radzę dawać więcej jak jednego atrybutu na linię, bo potem możesz mieć problemy z odnalezieniem jakiegoś kawałka kodu.

Co do rejestracji, to też uważam, ze to raczej zły pomysł, możesz na tym stracić trochę wpisów.

Aha i powracając do kodu, masz błąd ortograficzny - pisze się na bieżąco, nie na bierząco :) I jeszcze stawiaj przecinki przed ale, np. w regulaminie.

Brakuje mi opcji zgłaszania dodatkowych podkategorii biggrin.gif

Mi też.

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Mi się także katalog podoba, znalazłem w nim swoją miejscowość więc jest spoko. Pomyślałbym może nad innym skryptem przepisywania kodów z obrazków, bo w tym są strasznie małe litery i nie ma opcji przeładowania obrazka.

Obrazek mógłby być większy, ale litery są raczej czytelne, więc jak dla mnie ok.

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Dobra wszyscy którzy pisali w temacie podajcie po 1 adresie do wyróżnienia na 60 dni.

P.S. Oprócz adresów podajcie też opisy do 150 znaków i jeśli strona nie jest w katalogu to zgłoście ją i na 99% zaakceptuję.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Unikat w moim klimacie to jest naprawdę ciężko napisać mając kilka tysięcy tekstów - i potem większość i tak jest przez kogoś powielana. Sam wiesz jak jest. Mi kataloguje stronę jednocześnie z 5 oddzielnych pozycjonerów :> Hehe ale doprosić się unika takiego że jak wpiszesz w google zdanie to nie znajdziesz jest naprawdę ciężko - no chyba że trafisz na pozycjonera dyslektyka - to masz skarba wtedy. Hehe Uniki gwarantowane :jezyk1:

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

sorry ja siedziałem nad unikalnym opisem który nie zawierałby treści emocjonalnych... niestety captha mnie zabił. Dodać nie dam rady. Nie potrafię rozróżnić tych znaków.

Sam katalog wygląda ciekawie.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności