Skocz do zawartości

Uważajcie na ten katalog !

Liderseo

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog otrzymał dzisiaj w dowodzie uznania jego wysokiej jakości PR1 od wuja Google :(

Przy okazji nawet świeże wpisy mogą liczyć na PR jak na przykład wpisy Paweł Hreniak, piece piekarnicze i biuro rachunkowe.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Katalog otrzymał dzisiaj w dowodzie uznania jego wysokiej jakości PR1

mam spamy co dostali PR 4 uważasz to tez dowód uznania ich wysokiej jakości? piszesz - 1,7K BL w Yahoo a zostało trocha ponad 200 :( wiec jak dla mnie za slaby katalog jak na wymóg opisy pisanego z palca. Ogolnie katalog ok ale podlinkuj jego przynajmniej w seokatalogach + publiczna baza, bo krucho masz narazie

MaxPan to o PR pisane było z przymrużeniem oka :(

Yahoo pokazuje dokładnie 624BL ,a ile jest linków ze subdomen które są przekierowane na stronę główną to trudno zliczyć :D

Ja z mojego zaplecza nigdy nie linkuję bezpośrednio bo po co mam się wystawiać na odstrzał?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...wm=i&bwmf=u

schowek.jpg

A może jednak to Ty masz problemy ze wzrokiem od zbyt dużej ilości trunków z mateczki rossiji którą tak lubisz?

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...wm=i&bwmf=u

schowek.jpg

A może jednak to Ty masz problemy ze wzrokiem od zbyt dużej ilości trunków z mateczki rossiji którą tak lubisz?

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...mf=u&bwmo=d - ja widzę 237 :(

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Myślę, że to ciekawa sprawa. Najwyraźniej, zgodnie z zapowiedziami, yahoo site explorer powoli przestaje działać. Raczej wątpię, aby autor podrobił screena. Widocznie mu wyświetla inny wynik. Zresztą sprawdzałem to na paru moich stronach. Strasznie ciężko, przynajmniej w moim wypadku, łapać beelki w yahoo.

seowyszbanner.gif

ja widzę 237 :lol2:

To spróbuj sprawdzić za pomocą linka który podałem powyżej i wynik będzie inny :P

widzę temat juz na takie tory schodzi, to ja chyba spasuje :) powiedzenia

A co! moge być rusofobem i nikt mi tego nie zabroni!. Za długo musiałem się uczyć ich języka i za dużo krzywd nam wyrządzili.

Myślę, że to ciekawa sprawa. Najwyraźniej, zgodnie z zapowiedziami, yahoo site explorer powoli przestaje działać. Raczej wątpię, aby autor podrobił screena. Widocznie mu wyświetla inny wynik. Zresztą sprawdzałem to na paru moich stronach. Strasznie ciężko, przynajmniej w moim wypadku, łapać beelki w yahoo.

No podrobić to bym raczej nie potrafił nawet ale fakt co sprawdzę to wyniki są inne. A nowe strony BL prawie w ogóle nie łapią.

Myślę, że to ciekawa sprawa. Najwyraźniej, zgodnie z zapowiedziami, yahoo site explorer powoli przestaje działać. Raczej wątpię, aby autor podrobił screena.

Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Wy żartujecie czy naprawdę nie wiecie co jest powodem różnych wyników zwrotnych BL'ek Y! w podanych przykładach?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Token jest tak mały że musiałem scrola użyć by rozczytać tekst, albo ja dostałem takiego niewyraźnego.

Czekam na moderacje, zobaczymy jak szybko przeprowadzasz moderacje.

Pozdrawiam

Moderacja jest najpóźniej do 48h :D. Jednak mam takie możliwości przy nowych stronach jak danie do kwarantanny na np. 14 dni i jeśli skrypt sprawdzi że opis autentycznie jest nadal unikalny to stronę automatycznie wyświetla w katalogu.

token masakra ale jakoś udało się za 3 razem

Wiem że token jest masakryczny i właśnie takie jest jego zadanie ponieważ uniemożliwia dodawanie stron przez roboty ;)

Myślę, że to ciekawa sprawa. Najwyraźniej, zgodnie z zapowiedziami, yahoo site explorer powoli przestaje działać. Raczej wątpię, aby autor podrobił screena.

Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Wy żartujecie czy naprawdę nie wiecie co jest powodem różnych wyników zwrotnych BL'ek Y! w podanych przykładach?

Mi to lotto co jest tego powodem ponieważ są znacznie lepsze strony od Yahoo gdzie można sprawdzić linki prowadzące do strony.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności