Skocz do zawartości

Spamowanie skrzynki nie meilowej ;-)

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie ta praca hanbi

Widocznie nigdy nie byłeś (i obyś nie był) w takiej sytuacji, że podejmiesz taką pracę.

Według mnie praca złodzieja, prostytutuki i tym podobnych, można wymienić wiele hańbi, jednak praca rozdawacza ulotek nie hańbi. Może jedynie poprawić nerwy i samoopanowanie.

Ło żesz... to było mocne! ...

Było, było, też sobie jeszcze raz cały wątek przeczytałem B)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sam już nie wiem, gdzie to pisać, ale pisało się do Matchboxa prośby o resoraki, zbierało się kapsle i szwabskie puszki po piwie... Jestem myśli, że miało to kapitalny wpływ na mój rozwój i dziś mam kompetencje do wychowywania dzieciaków...

Widocznie nigdy nie byłeś (i obyś nie był) w takiej sytuacji, że podejmiesz taką pracę.

doladnie - to samo chcialem napisac

praca rozdawacza ulotek nie hańbi. Może jedynie poprawić nerwy i samoopanowanie.

mi tu chodzi o reakcje ludzi - nie mowie ze jest to wstyd i hanba roznosic ulotki - kazdy chce jakos dorobic ale reakcje ludzi ( i nie powiem "niestety" bo moja tez) bywaja wlasnie takie jak reakcja na zlodzieja czy prostytutke - po prostu ich wkurza takie cos. Nie jest to haniebna praca ale nie da sie ukryc ze ktos taki idzie na poniwierke bo czesto mu sie zdarzy ze zostanie ochrzaniony na ulicy, odepchniety itp.

dobry przyklad na prace ktora nie hanbi a wrecz przeciwnie - bardzo niedoceniana -

czesto na skrzyzowaniach ktos podchodzi i chce mi umyc szybe w aucie - zawsze sie godze i zawsze daje ile mam w kieszeni. A kierowca jakiegos BMW zawsze ich ochrzani i przegoni - Ci ludzie nie maja wyksztalcenia, perspektyw, sa biedni - idelni kandydaci na zlodzieji - ale oni nie chca tego robic - laza po skrzyzowaniach i myja ludziom szyby - staraja sie zarabiac uczciwie - a czasami ludzie tak reaguja ze sam mam ochote wyskoczyc z auta wyjac takiego za kudly z jego luksusowej limyzyny i mu wyjasnic dlaczego nie powonien tak postepowac

dobra - juz konce bo jakies dziwne depresyjno-anarchistyczne klimaty wprowadzam B)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności