Skocz do zawartości

Specjalista Flash

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam baner w ktorym trzeba zmienic zdanie bo jest przestarzale, ogolnie 10 min roboty dla kogos kto sie na tym zna, moge dotacje dac, chodzi o baner:

https://dadiscleaning.be//anim2007.swf

nie moge sam trego zrobic zadnych decompilerem poeniwaz literki sa osadzone jako osobne elementy...

Nie jest on moja wlasnoscia, mam tylko go zedytowac a wlasciciel tej strony nie posiada pliku ktory mozna zedytowac, a poza tym ja sie dobrze na tym nie znam wiec...

W kazdym badz razie moge go przekonwertowac do flv ale po co mi to skoro nie bede go umial zedytowac ?

• 4 miesiące temu...

Podłączę się do tematu. Przeszukiwałem ostatnio w Google i Allegro co tam ciekawego wyskoczy odnośnie wykonawców efektów Flash. Chciałem jakiś czadowy banner zamówić. I powiem szczerze, że lipa. Same jakieś takie nudne bannery itd. W szablonach Template Monster jest pełno dobrych wykonawców Flash - można tam siedzieć i podziwiać bardzo dobre prace we Flashu.

Ale do rzeczy. Znacie jakiegoś "Dobrego" Polskiego specjalistę od Flasha? Może jakieś ciekawe prace rzuciły wam się w oczy? Zarzućcie jakimś linkiem do "Dobrego" wykonawcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności