Skocz do zawartości

Na czym może zarobić warez ?

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

A nie masz obiekcji do zamieszania reklamy w pewnym sensie [ nierzetelny partner ]ów? na swojej stronie? Znacie może jakieś strony z filmami online które mają własne programy partnerskie?

btw. Gdzie Ty masz tą reklamę pobieraczka ? :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja korzystam z tego programu: REF LINK

Płaca 6 zł za jedną rejestracje i aktywacje przy 1k uniq dziennie spokojnie można wyciągnąć około 100 plna a do twojej strony w stopce pasuje idealnie

jak sie zaresjetrujesz z mojego refas napisz na pw to ci pomoge umiescic reklamy

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

bez problemu uzyskasz 6 plna przy 1 k uniq na stronie a aktywacje kont jest dosyć wysoka na tego typu stronach jak twoja ze stopki

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

• 2 tygodnie później...
Ja bym nie powiedział że na Pobieraczku nie można zarobić.

W lewej kolumnie początek września a w prawej cały sierpień 2011.

41636cdc925338f2.jpg

Są to zarobki z ruchu na Fileshunt.pl

Wypłacają terminowo.

Mój ref: partner.pobieraczek.pl

Jeżeli zarejestrujesz się z mojego refa chętnie pomogę na PW.

działasz jeszcze w tym pp pobieraczka ? Znając ich zastanawiam się gdzie tam jest wał. Piszesz że screen jest z zarobków fileshunt.pl a na niej nie ma nigdzie reklam pobieraczka ... ?

Skoro takie zarobki to gdzie te reklamy ?

A co do samego tematu to dziwie się że moderator na tym forum w ogóle pozwala na takie dyskusje ...

z moich doświadczeń również wiem ze najlepiej zarabiać na popieraczku ale ja tego shitu już nie wrzucam na stronę - tylko testowo sprawdziłem

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• 4 tygodnie później...

3f30f162d8629f86.jpg

Tak, nadal działam na pobieraczku. Wypłaty są terminowe. Na zdjęciu wypłaty netto za ostatni okres.

Kluczem do sukcesu jest "nakładka" megaload.pl którą zgapiłem z amerykańskich technik zwiększenia konwersji na rejestrację.

Jak ktoś chce mogę udostępnić "nakładkę megaload".

Widzę, że w sieci brakuje odpowiedniego artykułu :)

Mam kilka for warezowych pod ręką, z czego jeden nie ma kompletnie żadnych reklam - na nim uruchomię program partnerski danych serwisów. Test będzie trwać X dni, następnie wygeneruję raporty i skrobnę krótki test "jak można zarobić na warezie" :P

Statystyki tego warezu to 4000 - 5000 unikalnych dziennie, 2x więcej odsłon, 100% warez.

@up

Jak ktoś chce mogę udostępnić "nakładkę megaload".
podziel się info na PW. Zrobiłbym ciekawe przedstawienie, tj. z ową nakładką i bez niej.

EDIT: Już rozkminiłem o co chodzi z tą nakładką - paddingu kolego nie wyłączyłeś :)

<iframe src="https://www.pobieraczek.pl/pp.php?id=cad8e1f7af39a708695739505dc97ff0"  height="100%" width="100%">
  </iframe>

to megaload.pl to Twoje jest, a iframe ze zmienionym wyglądem pobieraczka tak ?

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

https://megaload.pl/pobierz_AutoMapa_Clone_DVD.html

Widzę generalnie ładne zagrania. :)

<form>

<label>Login:</label>

<input type="text"/>

<label>Hasło:</label>

<input type="password" />

<input type="button" class="login" onclick="alert('Nieprawidłowy login lub hasło.')">

</form>

<p>Zapomniałeś hasło?</p>

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Udostępnienie "nakładki megaload" polega na dopisanie refa partnerskiego do systemu.

Mój ref wyświetla się gdy na końcu adresu jest "def" : megaload.pl/pobierz_Listy+do+M+2011+DivX+AC3-16-def.html

Jeśli zostaniesz moim partnerem dodam do systemu Twojego refa i będziesz mógł przekierowywać swój ruch.

Nie opłaca się pobieraczek i inne tego typu naciągające strony.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany sprzedaniem miejsca reklamowego na forum/blogu to zapraszam do kontaktu

Za każde 1000 wyświetleń reklamy dziennie płace 100 zł m-c.

Nawet do 1500 zł m-c.

gg:3576096

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności