Skocz do zawartości

Na czym może zarobić warez ?

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Oprócz zarabianiu na reklamach zarabia się na uploadowaniu plików.

W tym przypadku zajmujesz się rozpowszechnianiem nielegalnego oprogramowania. Żeby robić upload musisz mieć kradzione materiały na kompie.

Nie dzięki, postoję.

Namo, możesz podesłać na priv ta nakładke? Zarejestrowałem sie z Twojego ref linka.

Nakładkę dostajesz na zasadzie że możesz linkować do megaload ze swoim id na końcu url.

Ten jest mój: ...-def.html

Ten np. Twój: -abc.html

Będziesz mógł tworzyć: megaload.pl/pobierz_Dowolna+nazwa+pliku-0-def.html

Rejestracje będą liczyły się na Twoje konto. Wyślij mi na maila (zych@namo.pl) adres którym zarejestrowałeś się w pp. abym potwierdził u admina że "jesteś mój".

Poszedł email.

Namo, czy z Tobą mozna miec jakikolwiek kontakt? Czy wbijasz tylko żeby za*****ć kase i elo? Najpierw piszesz ze pomożesz prywatnie na whispie za rejestracje na twoim refie a później wystawiasz du*e.

Zagraj w gry przeglądarkowe.

Tylko u nas zagrasz w gry przez www.

Mam z partnera zarejestrowanego z refa 10%, będę wdzięczny jak zarobisz 5000 na miecha a pobieraczek odpali mi 10% z Twoich zarobków.

partner.pobieraczek.pl/pp?id=13026b04b4aa3eb2bb08ab910d726e9a

Potrzebujesz porady to pisz:

mail: zych@namo.pl

gTalk: namo.studio@gmail.com

gg: 1727110

Piszą, że oferują 4.5PLN za aktywację - można wynegocjować na 6PLN?

bez problemu jeśli tylko posiadasz odpowiednią ilość wejść

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Jeżeli już taki serwis ma dużo użytkowników i wejść to domy reklamowe podpisują z właścicielem umowy, które są bardzo intratne.

Oczywiście mniejsze warezy nie zarobią zbyt wiele na programach partnerskich, ale im więcej użytkowników tym o wiele wyższe zarobki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności