Skocz do zawartości

skrypt seokatalog

lonerpl

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj w końcu zacząłem katalogować moją stronę, wchodzę sobie do spisu katalogów, zaczynam wchodzić na strony katalogów i.... Prawie każdy wymaga logowania (przynajmniej na skrypcie seokatalog) tyle, że linki aktywacyjne nie przychodzą. O co chodzi? zarejestrowałem się chyba w 10 i do żadnego nie mogę się zalogować, bo żadne konto nie zostało aktywowane

Witam ......teraz przypomniało mi się że jest jeden śmieszny własciciel katalogów seo co trzeba się Rejestrować ;)

on ma około 80 katalogów,na domyślnej skórce tylko loga ma dodane :) jak znajdę to podam...

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zasada mniej więcej jak w przypadku katalogów wymagających BL. Oczywiście nie jest to reguła, bo jest parę wyjątków. ;)

Znacie jakieś sensowne i wartościowe Seoki wymagające rejestracji?

w sumie to jest mój pierwszy kontakt z katalogami, więc sądziłem że rejestracja jest normalna. Linki aktywacyjne przyszły dopiero teraz, ale i tak żeby bezpłatnie się dodać trzeba mieć stronę na PR 4 więc sobie podaruję. Z tego patrzyłem z tematu z działu katalogi z tematu 'katalogi katalogów' to sporo wymaga rejestracji, przynajmniej te od PR4 i wyżej.

Możesz zrobić taką listę na własną rękę, bądź zakupić od użytkowników forum. Niejednokrotnie widziałem ogłoszenia sprzedaży spisu darmowych SEOKatalogów w dziale Ogłoszenia i Zlecenia.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności