Skocz do zawartości

Amatorska strona o zarabianiu

Burn69

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich.

Link: https://www.nowedarmowe.boo.pl

Moja amatorska strona o zarabianiu, stworzyłem bo chciałem zobaczyć jak to wszystko działa, poduczyć się.

Niestety, nie umiem nic znaleść... Skorzystałem z google webmaster tools, dodałem stronę ale google nie chcę jej dodać...

Czytałem poradniki dla początkujących ale nic więcej nie wywnioskowałem :/

(Jeszcze nie wszystkie wątki działają)

Chciałbym żebyście ocenili moją stronę, czy da rade po ukończeniu coś na niej zarobić.

I może ewentualnie odpowiedzieć na moje pytanie co z tym google.

Pozdrawiam,

Burn.

Weź się z tym zwiń póki czas.

"Koleżka odwraca uwagę ja kieszonkuje, zero przypału, dziennie wyciagam na lajcie tysiaka dla siebie.

wystarczy polatać tak z miesiac i potem można nie pracować, opierdalać się i ćpać."

Bardzo przydatna porada, nie ma co.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Metody zarobku: Koszyki, Prostytucja, Żebry... To jakiś żart, co? No ale być może chciałeś tylko szybko zapełnić stronę treścią, aby zobaczyć jak to będzie wyglądać? Proszę, potwierdź to ;)

Jak się bierzesz za strony o zarabianiu, to musisz być w tej dziedzinie, uwaga, EKSPERTEM. Czyli nie ma mowy o darmowej domenie i hostingu, nie wspominając o porządnym, profesjonalnym wyglądzie! No i w. merytoryczna tekstów....

Zabawa w kradzież nie tylko jest społecznie dobra i sprawiedliwa, nie tylko urozmaica rezerwuar naszych dóbr,

ale także kształtuje nas moralnie, uczac radzić sobie ze stresem i strachem,

dwoma uciażliwymi szkodnikami duszy.

??!! Moralność, sprawiedliwość, dobro są związane z kradzieżą?

Minusy: Uważajcie, kradzieże powyżej 200zł to już przestępstwo.

A 100 zł? A batonik ze sklepu za 1,7 zł?

gdzieś zaginęła...

@Filip, to cytat tu nie chodzi o mnie ;)

@Kingler, właśnie chodzi o to żeby nie było takich przeciętnych sposobów jak buxy i te pierdoły, żeby ludzi to ciekawiło i wchodzili, bo wiem że jakbym napisał o tych przeciętnych internetowych sposobach to by lipa była.

??!! Moralność, sprawiedliwość, dobro wierzą się z kradzieżą?

Może nie z ogólnym znaczeniem tych słów:P

Uwierz że w tym świecie nie warto mieć sumienia, no chyba że do rodziny.

No no i to nie darmowy hosting, tylko za dyche miesięcznie sms'em:D

@Kukis, tak jest.. Wykroczenie;p . Co to MFA?

A no tak nawiasem to próbowałem szybko dodać treści, więc narazie nie trudziłem się z tym wszystkim, dopiero później ogarnę to całe pozycjonowanie i optymalizacje.

Moglibyśmy to zamienić z wątkiem Netbusters. To prędzej jest kiepski żart.

Google to zło, szukałem czegoś o serwerach offshore, a teraz pokazuje mi to w adsense. To tak poza tematem.

Porady są do bani. Namawiasz do kradzieży. Masz szczęście, że nie działa mi podstrona o prostytucji.

Ludzie poważni będą mieli problemy z rozszyfrowaniem niektórych wyrazów. Szczerze to sam nie wiem, ile to 12 kobli.

możemy wyruchać za pieniądze,

ehh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności