Skocz do zawartości

Który SERP ma najbartdziej aktualny algorytm?

lutek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym znać Wasze zdanie nt. tego, który SERP posiada najbardziej aktualny algorytm? Wiadomo, że na różnych, pozycje stron są różne ze względu na niejednoczesne wdrażanie poprawek w algorytmach. Czy np. Google.com ma nowszy i "lepszy" algortym niż np. Google.pl i powinienem się nastawiać, że niebawem na polskim wyniki będą zbliżone do tych z US?

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Zobacz co to jest SERP:

Wiem, co to jest SERP. Wyniki na Google.com są inne niż na Google.pl, więc algorytm jest inny.

Jeśli Google wprowadza zmiany w algorytmie na najpierw

robi to na angielskim rynku. Później wprowadza zmiany

w pozostałych krajach.

Czyli dobrze myślałem - nowy algorytm jest na .com, a nie na .pl. O to mi chodziło.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

i tak i nie ;)

na pl wyniki są tez inne bo skierowane są na polskę. więc nie chodzi o inny algorytm (choć w obecnej sytuacji związanej z Pandą też) ale o inną jego konfigurację

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności