Skocz do zawartości

RelContent 2.0 - opinie, sugestie, rady do nowej wersji

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Ruszyło, ale w trochę inną stronę. Do Microsite Managera dorzucimy generator tekstów, nie ma po co rozdzielać tych dwóch narzędzi.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@www.skrypty.pro i pozostali, wszytko wygląda pięknie i tylko czekać na realizację. Mi natomiast brakuje w tym wszystkim (a właściwie nie widziałem i nie słyszałem o takim skrypcie/sofcie) automatyzacji zakładania kont na darmowych hostingach (captchę już mogę sobie wprowadzać ręcznie). Będzie to co prawda trudne do zrobienia, ale wiele hostingów korzysta z tego samego oskrytowania, więc czemu by tego nie wykorzystać. Wtedy nie martwiłbym się czy któraś z wygenerowanych zapleczówek poleci, bo koszt założenia zaplecza jest bliski zeru.

Ruszyło, ale w trochę inną stronę. Do Microsite Managera dorzucimy generator tekstów, nie ma po co rozdzielać tych dwóch narzędzi.

Sens jest ze względu na cenę. Wielu mniejszym użytkownikom nie jest potrzebna obszerna funkcjonalność Microsite Managera, chociaż projekt wygląda ciekawie. Jak rozumiałem RelContent miał działać na zasadzie wygeneruj stronę i zabierz się za następną (pozostaje jeszcze tylko linkowanie ;)), MM przeznaczony jest chyba do zarządzania większą ilością zaplecza (w domyśle częstszych aktualizacji dużej ilości stron). Przemyślcie to jeszcze, bo 400zł różnicy to jednak sporo.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

@www.skrypty.pro i pozostali, wszytko wygląda pięknie i tylko czekać na realizację.

Postaramy się zrobić to najszybciej jak można. Ale tym razem wypuścimy wyłącznie dobrze przetestowane przez dużą ilość ludzi oprogramowanie.

Mi natomiast brakuje w tym wszystkim (...)

Nigdy nie lubiłem darmowych rzeczy, według mnie lepiej kupić tani, ale pewny hosting seo, kupić trochę regionalnych domen i stawiać na tym zaplecze, które na pewno nie zniknie. Może koszt utworzenia nowej jest bliski zeru, ale koszt stracenia dobrego zaplecza jest wysoki.

Przemyślcie to jeszcze, bo 400zł różnicy to jednak sporo.

Cennik będzie zupełnie inny, płacisz za to co utworzysz (w ogromnym skrócie).

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności