Skocz do zawartości

Darmowe dodawarki do katalogów

rokko

Rekomendowane odpowiedzi

@wojtecki1, świadczy to tylko o tym że nie użyłem wyszukiwarki i nic więcej.

Czyli w takim razie mam rozumieć, że popierasz zachowanie z drugiego postu, gdzie jak byk widać, że chęci żadnej do pomocy i wręcz płynie sugestia, że jak nie posmarujesz to nie pojedziesz. Najprawdopodobniej gdybym nie zwrócił uwagi to bym nie dostał nawet tego linku, który i tak nic nie daje.

Po drugie, jak zapewne widzisz wątek dotyczy nie tylko easydir i webmini ale również innych skryptów katalogów, stąd padło zapytanie czy ktoś nie zna takiego programu darmowej dodawarki z obsługą tych wszystkich wymienionych skryptów.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni i tak też jest w tej sytuacji. Masz rację yokokeke podane programy niestety działały w kratkę, raz dodawały innym razem nie czyli skuteczność nie jest wysoka, a na takie coś nie mogę sobie pozwolić. Cóż, poświęciłem trochę czasu i stworzyłem sobie prosty skrypcik na swoje potrzeby do dodawania wpisów do katalogów. Na razie tylko dla skryptu webmini ale od czegoś trzeba zacząć. Może to nie działa super szybko ale przynajmniej nie "gubi" mi wpisów. Za pomoc dziękuję i do usłyszenia :klotnia:

Pozdrawiam

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Czyli w takim razie mam rozumieć, że popierasz zachowanie z drugiego postu, gdzie jak byk widać, że chęci żadnej do pomocy i wręcz płynie sugestia, że jak nie posmarujesz to nie pojedziesz.

W moim odczuciu vspak "napisał" dokładnie to, co yokokeke, tylko że bardziej obrazowo. Ja tam takiej sugestii, jaką Ty napisałeś, nie widzę.

podane programy niestety działały w kratkę, raz dodawały innym razem nie czyli skuteczność nie jest wysoka, a na takie coś nie mogę sobie pozwolić.

A dziwi Cię to? Przecież to oczywiste, że darmo super produktu się nie dostanie. Gdyby tak było, to nie byłoby płatnych dodawarek. Chcesz wysokiej skuteczności, to albo kupujesz, albo robisz sobie sam taką dodawarkę

@BaS, każdy widzi to co chce widzieć, a prawda jest taka, że jego post jest nie na temat i kompletnie nie ma nic wspólnego z pomaganiem. Jedna taka czarna owca się znajdzie jak on a później user który założył topik wyrabia sobie negatywną opinie o PiO i jego użytkownikach, tak to niestety jest i nie inaczej jest w tej sytuacji. Wniosek jeden, jak się nie ma nic do powiedzenia to należy nie pisać bezmyślnych postów (to odnosi się do vspak). Ja w tej sprawie już nie mam nic więcej do powiedzenia, problem rozwiązałem i tym którzy pomogli choć troszkę, dziękuję jeszcze raz.

A dziwi Cię to? Przecież to oczywiste, że darmo super produktu się nie dostanie

Wiesz ja cudów nie oczekiwałem po darmówkach.

albo robisz sobie sam taką dodawarkę

...i właśnie robię bo nie mam innego wyjścia, darmówki które opisują na PiO nie są rewelacyjne. Z postu yokokeke wynika także że płatne też są złe więc pozostaje tylko wykonanie własnej dodawarki.

Pozdrawiam

@wojtecki1, świadczy to tylko o tym że nie użyłem wyszukiwarki i nic więcej.

Nie. Świadczy to o tym że reprezentujesz coraz bardziej powszechną postawę roszczeniową. Jestem ! Zapytałem ! jazda wszyscy szukać dla mnie softu bo mi się nie chce.

@wojtecki1, czytałeś w ogóle co napisałem wcześniej? Chyba tylko po łebkach post przeleciałeś. przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem i zwróć uwagę na podkreślony fragment.

Po drugie, jak zapewne widzisz wątek dotyczy nie tylko easydir i webmini ale również innych skryptów katalogów, stąd padło zapytanie czy ktoś nie zna takiego programu darmowej dodawarki z obsługą tych wszystkich wymienionych skryptów.

EDIT:

PS. Poza tym jakbyś nie zauważył problem już rozwiązany, zrobiłem już dodawarkę.

Czytałem bardzo dokładnie i to że zrobiłeś sobie dodawarkę (gratuluję!) nie zmienia faktu że pojawiłeś się i wszyscy mieli wokół Ciebie skakać. Mój przykład z tytułem wątku miał tylko pokazać że nie zadałeś sobie żadnego trudu.

żadnego trudu

Pewnie, wmawiaj sobie to do rana to może sam w to uwierzysz. Gdybym się nie wysilił to po pierwsze, nie napisałbym na forum tematu, gdzie jak byk wymieniam że chodzi o 4 skrypty katalogów, nie dwa, bo na PiO są wątki, lecz dotyczą wyłącznie bezpłatnych dodawarek do dwóch skryptów EasyDir i Webmini. Po drugie, nie napisałbym własnego skryptu bo niby po co, jakbym miał czekać na gotowca, nieprawdaż? Więc jak Masz jakieś ale do mnie pisz na Priv. Dobrej nocy wojtecki1.

Ty także się natrudziłeś nieprawdopodobnie. Ten kto pyta nie błądzi, w końcu od tego są fora aby porozmawiać. Ja też nic do Ciebie nie mam i życzę miłej nocki. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności