Skocz do zawartości

Analiza strony, szukanie szkodliwych tresci

Gość TheTox

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem stronke na allegro po paru dniach dostałem wiadomosć od google

Powiadomienie o wyłudzaniu informacji dotyczące mojej witryny

Szanowny właścicielu lub webmasterze witryny www

Wykryliśmy ostatnio, że na niektórych stronach w Twojej witrynie znajduje się zawartość świadcząca o prawdopodobnym ataku mającym na celu wyłudzanie informacji, w ramach którego użytkownicy są nakłaniani do podania poufnych informacji, na przykład danych logowania lub danych bankowych. Podejrzane adresy URL usunęliśmy z wyników wyszukiwania Google.pl, a użytkownikom odwiedzającym te adresy URL przy użyciu określonych przeglądarek, które w celu zapobiegania wyłudzaniu informacji pobierają odpowiednie dane z serwerów Google, wyświetlana jest strona z ostrzeżeniem.

Poniżej podano co najmniej jeden przykładowy adres URL z Twojej witryny, który może być częścią ataku mającego na celu wyłudzanie informacji:

I teraz moje pytanie mozna jakos przeanalizowac stronę i wyszukac te niby szkodliwe rzeczy artykuły?

Bo musze sie pozbyc tego w takim razie jak takie cos mam.

Pewnie tez nie dobrze to jest dla pozycjonowania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności