Skocz do zawartości

Postawienie zaplecza na domenach co.cc - czy warto?

rokko

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy jest sens angażowania czasu i pozycjonowania zaplecza na tych domenach co.cc

Jak wiecie domeny co.cc dostępne są niby za free w ofercie https://www.co.cc/

Mam pytanie do osób które posiadają takie domeny, jak jest z indeksowaniem zawartości na nich oraz w kwestiach technicznych, czy rzeczywiście jeśli korzysta się z domeny niekomercyjnie przedłużenie jest za free? Mam tutaj spore wątpliwości co do tego czy jest sens w ogóle angażowania środków i czasu w pozycjonowanie darmówek.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Żeby zarejestrować domenę za free trzeba wypełnić ankietę (survey), której w tej chwili dla naszego kraju nie ma i jak domyślam się nie będzie. Istnieje tylko możliwość zapłacenia 3 USD rocznie. Moim zdaniem szkoda czasu na takie wodotryski i lepszym rozwiązaniem i pewniejszym będzie zarejestrowanie regionalki.

Ok, dziękuję za szybką i rzetelną wypowiedź.

Pozdrawiam

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Żeby zarejestrować domenę za free trzeba wypełnić ankietę (survey), której w tej chwili dla naszego kraju nie ma i jak domyślam się nie będzie.

To sie teraz zmienilo? Jeszcze 3 tyg. temu rejestrowalem domeny bez zadnych ankiet, zupelnie za darmo. Mozna bylo zarejestrowac 3 domeny za darmo, obecnie widze, ze sa to 2. Natomiast jak sie zaplaci $10 mozna zarejestrowac 100 domen. Cos czuje, ze cos Ci sie pomylio z tymi ankietami...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Nie trzeba żadnych ankiet, teraz zarejestrowałem dwie domeny i niczego takiego tam nie widziałem.

Ale jak się chce zarejestrować więcej niż dwie to jest komunikat... więc Masz rację.

Zrzut na dowód :D

_cocc.png

Jak zostaniesz sponsorem to możesz mieć 100 domen, jest to najtańsza opcja w przeliczeniu jakieś 30 PLN. Mam tam domeny już około 2 lat od 2009 i nie znikają jak w .tk przynajmniej na razie ale trzeba je odnowić na kliknięcie w renew. Minusem jest to, że można podejrzeć dane whois więc jak zaplecze w dużej ilości to pod SWL chyba tylko.

O wypełnianiu ankiet nic nie wiem a rejestrowałem jakiś czas temu tyle, że miałem już ze 3 domeny i dodałem 4 jeszcze bez ankiety.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności