Skocz do zawartości

Problem z stylem precla

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z usunięciem niepotrzebnej mi tabelki w topie strony po dodatkowym menu, które było mi niepotrzebne.

Nie wiem gdzie to wywalić z css'a.

Link do precla

Chodzi o usunięcie szarego pola u góry.

Gdyby ktoś miał jakiś pomysł był bym wdzięczny.

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Chodzi Ci o slider?

Slider jest niby gdzieś tam w cssie zdefiniowany jak wygląda jednak najlepiej otwórz w katalogu thema plik index.php i tam znajdź divy odpowiadające za ten slider. Wszystko pomiędzy nimi oraz obydwa te divy wywal..:D

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Nie, slider jest mi potrzebny ;) Chodzi o wywalenie szarego pola na samej górze strony, pod menu ładowanym przez WP po zalogowaniu dostępnym od WP 3.0 bodajże. Jest to pasek szerokości 100% i wysokości jakieś 30px. Nie widzę tego w divach header.php czy index.php

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności