Skocz do zawartości

Sklep internetowy jako zaplecze

pumba88

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jakiś czas temu przeczytałem o stawianiu skryptu sklepu internetoweo pod zaplecze.

Wszystko ok, mam tylko problem skąd bierzecie opisy do sklepu, domyślam się, że nie nie piszecie 15tysięcy opisów :D

Dzięki i pozdrawiam

Brukarstwo - wybrukuj chodnik

Biuro pośrednictwo pracy - zobacz już teraz!

Szukasz dobrego prawnika - profesjonalne porady prawne Wrocław

webepartners.pl ma swój soft, ale niestety kiepski. Brakuje w nim automatyzacji, wszystko ręcznie trzeba robić.

Dlatego stworzyliśmy swój soft w pełni zautomatyzowany, co ważne aktualizuje produkty i dodaje nowe.

Przykład: www.bielizeo.pl

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

xmle od webepartners + własny soft sklepowy = porządne zarabiające zaplecza

nad takim softem aktualnie pracujemy

tjay99 odezwij się do mnie na pw jeśli chciałbyś kupić taki soft ode mnie. Nie chcę go rozpowszechniać ale jednej, max dla dwóch osób jestem skłonny je sprzedać.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Sklepy internetowe jak zaplecze to bardzo popularna metoda na zaplecze. Wiele ludzi tak robi zaplecze.I nie mówie tutaj o programach partnerskich a o zwyklych sklepach opartych na presta oscommerce itp. Rejestracja w takim sklepie jest otwarta jednak jak ktoś kupi coś w takim sklepie to dostaje komunikat że sklep jest zawieszony i nie działa. Jednak jak będzie np po 20 i więcej zamówień dziennie to wtedy już można się zastanowić czy uruchomić możliwości kupowania.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności