Skocz do zawartości

Keyword Helpmate - wyszukiwarka słów kluczowych

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe darmowe narzędzie pod seo - Keyword Helpmate, wyszukiwarka słów kluczowych.

keyword-1302873174.png

Korzysta z podpowiedzi google, dlatego według mnie pokazuje o wiele wiele więcej fraz niż zwykły keywords external tool.

Pisane z palca przede wszystkim dla mnie, ale może się komuś przyda. Kod jest otwarty, ale nie komentowany.

Do pobrania w sklepie:

https://www.skrypty.pro/kategorie/49-skrypt...kluczowych.html

Nie mam nic przeciwko temu, jeśli ktoś wrzuci na jakiś serwer dla innych, tylko żeby zostawił linka. Skrypt trochę zasobów pożera, także ja na swoich hostingach tego nie instaluje, każdy może pobrać i zainstalować u siebie.

Jeśli by coś drobnego jeszcze trzeba było dopisać to czekam na sugestie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 5 miesięcy temu...

Dzieki za info, jak najszybciej to poprawimy

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

Przed chwilą testowałem swoją instalkę na pierwsze słowo z polskimi literami które mi przyszło o głowy (żółtaczka) i wszystko było ok. Kodowanie powinno być utf8.

nie wiem z czym to może być związane, na nazwie hostingu nie mam, takze pozostaje instalacja na jakims innym hostingu, swoją drogą miło mi że ktoś aktywnie korzysta ze skryptu :)

• 4 miesiące temu...

Gdzieś gubione jest kodowanie, bo wszędzie powinno być utf-8. Postaram się zerknąć na to.

EDIT: Zerknąłem na to, i tak:

- z tego co mi wiadomo, to wszystko w google kodowane jest w utf-8, więc

iconv("ISO-8859-2","UTF-8"

nie jest potrzebne. U mnie na xampp'ie działa ok.

- skrypt jest nieoptymalnie napisany, pro.skrypt to to nie jest :)

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności