Skocz do zawartości

Jakich programów reklamowych używacie jako uzupełnienie adsense?

Jastrzab

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście korzystam z CPM ( płatne za wyświetlenia bannera więc warto gdy masz dużo uniq dziennie) www.cpmprofit.com Ja już wypłaciłem sobie kasę na PayPal więc sa wiarygodni.

Poza tym korzystam z TradeDoubler (www.tradedoubler.com) ale tutaj jeszcze nie osiągnąłem progu wypłaty.

Pozdrawiam.

www.cpmprofit.com płaci za odsłony, zlicza max 10 odsłon z jednego ip na dobę, system opłacalny przy sporym ruchu na stronie, ale przynajmniej są wypłacalni (jeszcze nie było problemów z wypłatą kasy).

zastanawiałem się nad tym co wysuwa banerek na spodzie płatne za wyświetlenia traffic cośtam, ale nie wiem czy warto się w to babrać.

Jeśli mówisz o trafficrevenue.net, to nie polecam, umieściłem na próbę - po 15 minutach wyrzuciłem, potrafi bardzo spowolnić wczytywanie niektórych stron.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

www.cpmprofit.com płaci za odsłony, zlicza max 10 odsłon z jednego ip na dobę, system opłacalny przy sporym ruchu na stronie, ale przynajmniej są wypłacalni (jeszcze nie było problemów z wypłatą kasy).

Hm, spory ruch to ile uniq dziennie? Od ilu wypłata i na waszych przykładach ile trzeba na taką wypłatę zbierać przy ilu wejściach ( z waszego doświadczenia )

Tak, myślałem o tym trafficrevenue, to mówicie, że lepiej cpmprofit, w sumie gdzieś czytałem, że dość słabo płacą, ale widać trochę ich boksów po stronach i większość ludzi wrzuca na dole strony. Też płacą przez Paypal? W sumie wstyd się przyznać, ale nie mam konta paypal, nawet nie wiem jak to działa

U mnie jest gdzieś z 2-3k uu/dzień, odsłon więcej.

Na google analytics da się sprawdzić uu?

Odwiedziny to uu, wyświetlenia to wyświetlenia :)

Duży ruch to raczej nie kilka tys wyświetleń dziennie, tylko przynajmniej kilkanaście tys. Nie pamiętam jakie stawki są cpmprofit, ale średnio chyba z 30gr za 1000 views, więc żeby zarobić nawet 100zł trzeba mieć naprawdę coś sporego. Jak dla mnie jeżeli ktoś zarabia w miarę dobrze z adsense, to nie ma sensu zaśmiecać strony kolejnymi reklamami, chyba, że jak ktoś wspomniał wrzucić to gdzieś na dół strony.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Tym bardziej, że o ile dobrze kojarzę, to reklamy na CPMProfit są syfiaste (czytaj: prowadzą do stron nie do końca zgodnych z regulaminem AdSense), więc można sobie tym zaszkodzić.

Krzysiu, ja tam widziałem tylko sms, gry, dzwoń za darmo i wróżby itp... nic złego nie zauważyłem póki co.

Ogólnie to każdego programu trzeba pilnować jak jest połączony z produktami Google - adsense/blogspot

Jak tak kiepsko płacą to trudno się dziwić, że to ląduje w stopkach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności