Skocz do zawartości

czysta złośliwość...

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

dodaje wpisy do precli. Ostatnio robię to z mieszarki bo nie daje rady z palca pisać do wszystkich. Niemniej na początku marca szły unikalne całkowicie bez ryzyka powielania - przynajmniej z mojej strony.

Wszystkie precle monitoruje. Dziś ciekawa rzecz, na jednym z nich konto wykasowane, a wpis aktywny ale z usuniętym linkiem... czyż to nie odrobinę nieprofesjonalne?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Bardzo delikatnie ujęte ;)

Na paskudne postępowanie zawsze trzeba odpowiadać paskudnym postepowaniem.

Ciekawe czy owy delkwent byłby w stanie powiedzmy z tysiąc "-pomieszanych" artykułów dodanych w przeciągu godziny przemoderować.

Warto takie adresy sobie zapisywać i robić odzielną bazę :)

nie jestem z tych co uprawiają antyreklamę publiczną ale adres poszedł na Twojego priwa. To adres mojego wpisu - oczywiście bez linków...

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Dziś ciekawa rzecz, na jednym z nich konto wykasowane, a wpis aktywny ale z usuniętym linkiem... czyż to nie odrobinę nieprofesjonalne?

Jeśli w regulaminie właściciel precla zastrzegł sobie prawo do usunięcia linków z wpisów niezgodnych z tym regulaminem to wszystko jest OK, chociaż dziwi mnie trochę usunięcie konta i mimo wszystko pozostawienie wpisu na stronie.

Mnie też się zdarzyło na 1 preclu opublikowanie mojego tekstu po usunięciu linka, ale nie mogę mieć o to pretensji skoro czytałam regulamin. Z drugiej strony uważam, że nie powinno się iść ze skrajności w skrajność i na każdej pojedynczej stronie dodawać w pełni unikalny tekst.

Wiesz Lexy, gdyby wyrzucił cały tekst, bo nie spełnia wymagań regulaminu to rozumiem. Ale tekst był unikalny, na stronie został konto zablokowane i link usunięty... No ale nie oglądamy się i idziemy dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności