Skocz do zawartości

[PrzedPremiera] - OmniADW

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

TRENS, a nie jesteś przywiązany do innego serwera, przeciecz masz seokatalog? Jak postawia serwer licencyjny na home.pl to chyba lepszego rozwiązania wymysliec nie można.

Awake, jest opcja włączenia reCaptcha wiec chyba z dodawarkami będzie łatwo, lub tolerujesz lub nie.

Owszem mam seoka i mi wystarczy. Jak już płacę, to po prostu nie lubię być uzależniony od czegoś, na co wpływu nie mam. I nie chodzi mi tu tylko o działanie samego serwera.

Dla seoka zrobiłem wyjątek.

Czy nie można inaczej licencji rozwiązać? Nie da się?

Linkuj dalej i nie pier*ol

Myślę nad postawieniem kilku/kilkudziesięciu precli najlepiej płatnych aby było mnie stać na ich utrzymanie oraz żeby nie dodawali mi tam spamu. Rozumiem że twoje oprogramowanie się do tego nada ale mam 2 pytania.

Na jednej licencji mogę postawić sobie tych precli ile tylko chce na różnych hostingach czy nie ?

Czy precle tworzone tym softem mogą zostać wrzucone do prywatnej bazy publikera (ew. omniadda) i dodawać nim do tych precli wpisy? Ale z drugiej strony musiało to być tak, abym mógł się zarejestrować i żebym ja ani moi znajomi nie musieli płacić za dodawanie artów :D

Jak już płacę, to po prostu nie lubię być uzależniony od czegoś, na co wpływu nie mam

Większość narzędzi SEO ogólniedostepnych działa na podobnej zasadzie , nie rozumiem cie... TRENS .

Serwer licencyjny to bardzo skuteczny i popularny sposób na zabezpieczenie softu, skryptu.

Dla seoka zrobiłem wyjątek
dla inych narzedzi tez? Scrapebox ,PingSeomaster. ProxySeoMaster. Publiker, OmniAdd,Xrumer,magic submiter .................. tysiące narządzi maja serwery licencyjne nie rozumiem czemu OmniAdw miało by nie mieć ? Możesz mi wytłumaczyć TRENS?

Jedna licencja zawsze oznacza możliwość jednej instalacji i chcemy czy nie serwer licencyjny zawsze jest wymagany w takich przypadkach - jeśli zrezygnujemy z serwera licencyjnego został bym zmuszony (i każdy jeden sprzedawca/producent oprogramowania) do wydawania specjalnie przygotowanych plików dla konkretnych domen co znacznie podnosi koszty i miało by wpływ na cenę końcową oprogramowania.

Wiem że najlepiej by było kupić 1 licencję i postawić 100 kopi i być szczęśliwym ale niestety tak to nie działa i nie znam ani jednego oprogramowania wartego uwagi które by nie wspierało serwera licencji

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Plan jest na 24 tyle że taki jeden (JA) "ciołek" zapomniał że święta są po drodze więc pewnie się o kilka dni przesunie data premiery. Teraz doszło już kilka nowych ciekawych opcji do softu np: generowanie miniaturek (wiem wiem w katalogach to norma ale pamiętajmy że to sofy uniwersalny więc co normą gdzie indziej u nas może zostać zgubione :) )

• 4 tygodnie później...

Witam,

Po tym temacie dostaliśmy bardzo dużo sugestii i opinii, część z nich była na tyle ciekawa że postanowiliśmy je od razu wdrożyć w tej wersji oprogramowania. A to niestety automatycznie opóźniło datę premiery. Obecnie robimy "ostatnie szlify"...

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

• 3 tygodnie później...

Soft już jest gotowy i można się z nim zapoznać na forum: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=123226

Tak wiec proszę moderatora o zamknięcie tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności