Skocz do zawartości

pozycjonowanie głownej a klucze w podstronach

Sebastian.rz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy pozycjonując na glowna strone www.firma.pl frazami ktorych jest duzo na podstronach mam szanse osiagnac dobry efekt? Chodzi mi czy frazy z podstron przejda na linkowaną stronę glowna? Chce linkowac tez podstrony ale wiekszosc linkow bedzie jednak na glowną wiec pytanie czy to tak zadziała jak mysle?

Bardziej się tego zagmatwać nie dało... Zobacz moją stopkę. Na stronę główną walisz najważniejsze dla Ciebie frazy. Dla mnie to będzie głównie Dębica i jakieś drobniejsze. Natomiast frazy typu "forum Dębica" w anchorach linków nie kieruję na stronę główną - tylko na konkretną podstronę, czyli w tym przypadku: https://www.debiczanin.pl/forum/ itd. idź tym tropem.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności