Skocz do zawartości

xGen SEO jako dodawarka do precli ?

Zybex

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Wyczytałem gdziś w internecie na jakimś blogu że xGen SEO można używać jako dodawarka do precli WordPress, powiem szczerze że pobrałem jakiś czas temu demo, ale jakos nie widziałem tam opcji "preclowania", mam nadzieję że bardziej doświadczeni użytkownicy nie pogonią za takie pytanie, ale po prostu chciałem się zorientować jaka jest prawda. Na forum widziałem różne dodawarki do precli, trzeba dysponować bazą pracli itp... a w xGen nie widzę nigdzie opcji dodawania takowej bazy, i ogólnie nie widzę opcji jako dodawarka do precli. Dodaje ona artykuły do swojej bazy jak dobrze rozumiem i się zorientowałem, ale też nie wiem jak np taką baze rozbudować o swoje katalogi, może można tam poprostu dodać swoje katalogi precle i ustawić aby program dodawał wpisy również i tam ?? Dzięki za od z góry i pozdro

Bo tak się głupio składa, że pojęcie precel/preclowanie to taki polski patent pochodzących od słowa presell :D A przy odrobinie wyobraźni to opcja w xgenso article/social submission można skojarzyć z tym co nazwałeś preclowaniem, bo to przecież po prostu dodawania artykułów.

• 2 miesiące temu...
Problem w tym że nie mam tam opcji dodawania swoich precli, on ma swoją bazę i nie ma jak tam dodać jakiegoś nowego wpisu, no albo ja nie wiem jak dodać, więc może ktoś z was wie jak można tego dokonać i czy to możliwe ??

pozdro

Jak sie przyjrzysz uważnie to na spisie portali przy nagłówkach jest opcja dodaj i wtedy wybierasz na jakim silniku jest strona, podajesz login i hasło a potem wskakuje do listy twojego projektu. Reszta to już standardowo "add article and spin" Ogólnie fajna i dobra sprawa ten xgen seo w miarę szybko reagują na zmiany, dzisiaj jest już wersja 1.0.95 i cały czas dochodzą nowe portale a do tego wszystkiego wbudowana auto decapchta to solidny kombajn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności