Skocz do zawartości

Panda update coraz blizej w PL

staff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie również dziwne rzeczy zaczynają się dziać.

1. Na jednych stronach site leci 3k do 1k (stare domeny, wiele fraz w topie).

2. Co dziwne na innych site rośnie i to równie szybko.

3. Na starej, dobrze podlinkowanej domenie dwie frazy z top10 poleciały w kosmos - raczej to nie filtr, może chwilowe zawirowania.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

u mnie i znajomych caly czas cos leci, spadki sa w site i to porzadnych stronach, nie tylko zapleczu (np serwisach od lat bedacych w topie z site ponad 150k)

Potwierdzam duże spadki w site dla porządnych, wartościowych serwisów. Strony, które pozostały w indeksie nadal trzymią wysokie pozycje w SERP-ach.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

u mnie i znajomych caly czas cos leci, spadki sa w site i to porzadnych stronach, nie tylko zapleczu (np serwisach od lat bedacych w topie z site ponad 150k)

Ok, to wiadomo, że site i długi ogon leci, a jak wyglądają pozycje stron, które są pozycjonowane na 2-5 fraz ?

Od razu mówię, żeby nie wypowiadać się jak ktoś ma jedno zlecenie, bardziej chodzi mi o info od kogoś kto ma "set" zleceń i je monitoruje.

Marketing w sieci - da się ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności