Skocz do zawartości

Panda update coraz blizej w PL

staff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Patrząc na to z drugiej strony, to na majówce będzie można nieźle zarobić na pandzie.

Różnego rodzaju polanki i parki będą zapewne przepełnione spacerowiczami.

Nic tylko uklęknąć gdzieś w widocznym punkcie i prosić ludzi: "Pan daaa".

noooo są i jestem w szoku bo mi jeden sklep wystartował do gory ... aż za mocno - a mógłby po weekendzie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak. Zdecydowanie Panda musi już działać w Polsce. Prowadzę małą stronkę o zespole muzycznym, którego jestem fanem. Niedawno na frazę z nazwą zespołu strona z piątego miejsca spadła na 9. Na kilku miejscach przed nią pojawiły się strony ze wrzuty z pirackimi utworami i wpis z Nonsensopedii. Nareszcie zapanował porządek w internecie.

Też mam zielono w narzędziach webmastera. Jedna z fraz zawierająca tytuł płyty plus 5125% wyświetleń. Widocznie wrzuta i nonsensopedia maja o wiele większe wzrosty. Dodam, że witryna pozycjonowana w 100% white seo, czyli postawiłem ją sobie na subdomenie, dodałem teksty i to tyle. Może to po prostu jakieś fluktuacje w googlowej przestrzeni wirtualnej, za jakiś czas wszystko się unormuje i znikną te linki z piratami. Nonsensopedię jakoś wytrzymam.

Oj miesza się, miesza.

Ale czy to panda, czy kolejne okresowe sprzątanie śmietnika?

Jak na razie to panda jest jak yeti, nikt nie widział a wszyscy o nim mówią :P

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności