Skocz do zawartości

Panda update coraz blizej w PL

staff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją drogą ciekawe kiedy dojdzie do innych rejonów Europy, bo na razie na google.cz , google.sk i google .hu nie ma jakichkolwiek większych zmian , i to zarówno moich stron jak i pozostałych z czołówki. Niech lepiej pozostanie na anglojezycznych stronkach , a nam wszystkim da swięty spokój.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

To wygląda tak że wszyscy spadają

to chyba nie jest możliwe, ktoś spadnie-oczywista oczywistość ale w jego miejsce wskoczy kto inny, jedni tracą inni zyskują-prawo dżungli;)

Panie Wojtek, zdaje się że nie doczytałeś.

Pisałem o spadku zaindeksowanych stron, co dla dużej części oznacza też spadek trafficu a niekoniecznie pozycji.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

sam nie wiem czy to panda czy google fkoncu zdecydowało się docenić moją pracę. Po pół roku (nawet dłuzej) walczyłem i efekt niespodziewajka coś koło tygodnia temu z 40-50 pozycji na 3-6 na frazę wg mnie b. turdną ;p (kilka innych też poszło do top10 ;p).

Jak narazie takie coś się stało dla 3 domen gdzie były trudne frazy.

PiotrJa, to może mało czytasz, weź pod uwagę, że możesz mieć kiepską skalę "bzdur" :) Ja mogę z potwierdzić doświadczenie Trotyla, z badawczym dystansem dodam, że nie wykluczam grubego zbiegu okoliczności z tym zjawiskiem związanego - jednak musiał by być bardzo "gruby" :)

mrfirst

P.S. Panowie ofensywne wypowiedzi, i krytykanctwo - to nic nie wnosi do naszej dyskusji a nawet wypacza wartość poznawczą powyższych wypowiedzi. Ot co ;)

Pozycjonowanie stron w Google :: pierwszywgoogle.pl

Żyjemy w pięknym kraju, którego niestety zmorą jest ociemniały lud. Po tym co napisał Zgred oraz po tym co tutaj czytam to tylko potwierdza tę teorię. Żeby było śmieszniej wczoraj znalazłem firmę, która frazę "nieruchomości" robi do TOP 10 G. za 29 zł miesięcznie w 3 miesiące. Pewnie gdyby przeczytali co Zgred napisał na blogu to ...ceny by wzrosły o 5 zł (brutto).

Jaki z tego morał? Nie czytaj bzdur tylko pracuj. Ile się nachapiesz tyle Twego. Chcesz świadomego klienta? Wypastuj buty, ubierz gajerek wypożycz auto jak nie masz i ściemniaj ile się da. Nie umiesz ściemniać, nie umiesz się wysłowić - naucz się. Jak się nauczysz wypastuj buty itd itd. Ludzie dajcie sobie spokój z tymi teoriami bo to wygląda jak wylęgarnia lęków. Weźta się w garść, no, tak jak Polacy, w garść ;)

Pozdro

Żyjemy w pięknym kraju, którego niestety zmorą jest ociemniały lud. Po tym co napisał Zgred oraz po tym co tutaj czytam to tylko potwierdza tę teorię. Żeby było śmieszniej wczoraj znalazłem firmę, która frazę "nieruchomości" robi do TOP 10 G. za 29 zł miesięcznie w 3 miesiące. Pewnie gdyby przeczytali co Zgred napisał na blogu to ...ceny by wzrosły o 5 zł (brutto).

Jaki z tego morał? Nie czytaj bzdur tylko pracuj. Ile się nachapiesz tyle Twego. Chcesz świadomego klienta? Wypastuj buty, ubierz gajerek wypożycz auto jak nie masz i ściemniaj ile się da. Nie umiesz ściemniać, nie umiesz się wysłowić - naucz się. Jak się nauczysz wypastuj buty itd itd. Ludzie dajcie sobie spokój z tymi teoriami bo to wygląda jak wylęgarnia lęków. Weźta się w garść, no, tak jak Polacy, w garść :D

Pozdro

cena 34,90 nie jest promocyjna :D w końcu nieruchomości to łatwa fraza :D

ogolnie to jest tam jeszcze zapowiedz algorytmow leo, penguin, koala i frog:)

i fishi fishi, parrot i butterfly:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności