Skocz do zawartości

Panda update coraz blizej w PL

staff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś jest na rzeczy ,......w ciągu ok 5 dni poleciały 2 przechwycone dawno temu domeny (solidne) , standardowe strony budowlane powiedzmy ok 5 podstron ( strona główna , zakres usług , galeria , + coś jeszcze , oraz kontakt. Czego więcej potrzebuje strona firmy np; remontowej ? Widocznie konserwatywne jeszcze kilka lat temu google chce za wszelką cenę indeksować sporo "sztucznej" treści. Chcą to dostaną :D Ciekawe jak stawki pisarzy wzrosną :D

Wizytówka firmy - strona główna i 4 podstrony, czysty html, wszystko unikatowe i robione pod użytkownika:

Strona główna na kilka fraz spadek 50 i 150 pozycji :D

Podstrony na niektóre frazy nadal w top 10

Zaplecze na wordpressach część spadek po 50 pozycji, część nadal w top 20.

Wszystko poleciało 24 IV

Gigacat - moderowany katalog stron

Ta - przypadek :/ Jak wstałem w poniedziałek mało klawiatury nie zjadłem ze złości. Tyle czasu budowane pozycje i prawie wszystkie wypadły do 2 dziesiątki. Ale jest i światełko w tunelu :D dwie już wróciły :D Dobre to że tylko jedna strona oberwała na razie :D

Zero zmian, zmiany były dość duże ale 2-3 tygodnie temu a nie od 24 .

Dokładnie tak samo jak u mnie.

U mnie też.

Na jednej stronie ruch spadł z 50 k do 35 k dziennie jakoś 3 tyg temu, na większości zanotowałem spadki o 20-30%. W ostatnich dniach jednak spadków nie zauważyłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności