Skocz do zawartości

Panda update coraz blizej w PL

staff

Rekomendowane odpowiedzi

Tu masz linnk: https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/ następnie wybierasz grupe DC z rozwijanej listy. interesuje Cię 209.85.225.* po czym wyświetli Ci sie pionowa lista dla danego przedziału Dc, pierwszy w kolejności jest ip 209.85.225.101 podświetlony na niebiesko, możesz kliknąc w ten ip niebieski i bedziesz wpisywal wyniki dla danego dc w nowym oknie lub możesz ustawić szerokość w górnym prawym rogu na wiekszą i wpisywać wyniki wyszukiwania w polu wyszukiwania poprzez tą stronę.

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A więc najbardziej ja odczułem... Top10 spadłem na TOP20 i firma nie istnieje...

Ps. Tomek_XX po jakim czasie wróciły?

4 dni byla masakra bo myslalem ze to koniec sklepu internetwoego no ale doświadczenie połaczone z wartościowymi stronami sprawiły ze strona wróciła na szczyty top listy google :wow: hehe :)

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Kejson wielkie dzięki... tego szukałem. Dzięki również za poradnik, ale już kilka razy odwiedzałem tą stronę i poznałem interfejs. U mnie zapowiedzi całkiem niezłe, ale wyniki były lepsze przed nowym algo.

Ps. takie same wyniki można zaobserwować w Onet.pl

multikomto

U mnie dzisiaj kilkaset domen zapleczowych zaliczyło bana... Czyżby zbieg okoliczności? Czy Panda może z tym mieć coś wspólnego? Czy jakiś SPAM Raport życzliwego użytkownika?

Ktoś złapał bana w ostatnich dniach?

A podejrzewasz za co wyłapałeś bany?

Linkuj dalej i nie pier*ol

nie widzę żadnej reguły. wszystkie na unikalnych tekstach (0 mieszarek). różne templatki, kilkanaście osób, na które kupione były domeny, różne IP, różne skrypty. Jedyne co mógłbym podejrzewać to "życzliwie donoszę..."

poleciało mi z 500 domen... dostałem po jajkach na Wielkanoc od wielkiego G.

A u mnie w katalogach site leci od co najmniej dwóch, może nawet trzech tygodni. Aż się przestraszyłem trochę ale nowe wpisy się indeksują, stare siedzą w indeksie. Znikają za to wyniki szukaczki linkowane z tagów. Czy to panda nie wiem, wcześniej wahania site czasem były ale ogólna tendencja w górę, ostatnio raczej w dół. Katalogi raczej nie wypadają z indeksu bo zaindeksowanych wpisów przybywa.

C.png

C.png

wyników szukania się nei indkesuje - nie wolno

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Gdyby tylko oni jedyni byli...

nie widzę żadnej reguły. wszystkie na unikalnych tekstach (0 mieszarek). różne templatki, kilkanaście osób, na które kupione były domeny, różne IP, różne skrypty. Jedyne co mógłbym podejrzewać to "życzliwie donoszę..."

poleciało mi z 500 domen... dostałem po jajkach na Wielkanoc od wielkiego G.

Może wszystkie pod GWT włączyłeś ;) JAKIŚ powód musi być...

U mnie jeszcze się wszystko trzyma, poza 2 stronami które mi wyczyściło z topu na 80% fraz (mało unikalna treść), ale to 3 tyg. temu.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności