Skocz do zawartości

Zarabiać w pp reklamując się w Adwords?

Content

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś czytałem że ktoś nieźle zarabia na finansowych pp jak systempartnerski.pl albo Money2money.pl głównie poprzez reklamowanie strony w Google Adwors, gdyż jego strona nie zajmuje wysokich pozycji w Google . Ciekawe moim zdaniem. Co sądzicie o skuteczności, opłacalności takiej metody?

Myślę, że nie ma takiej opcji. Reklama AdWords w dodatku jeśli chodzi o finanse jest bardzo droga. To jakiś mit, żebyś angażował własne siły, czas i środki w nadziei, że coś ci skapnie z tego, że reklamujesz innych. Moim zdaniem paranoja.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Kampanie PPC nie od dzisiaj są popularną opcją w affiliacji. Osobiście znałem człowieka, który zarabiał na takim sposobie całkiem spore pieniądze, jednak trzeba się na tym znać, albo dobrze z tym zapoznać... :) Trzeba mieć też na uwadze, że niektóre sieci zabraniają całkowicie reklamy PPC, a znowu inne zabraniają użycia danej grupy keywordów. Co do finansów, to nie wiem jak sprawa wygląda. Na pewno da się zarobić na tym pieniądze, jednak trzeba by było próbować, testować i włożyć troszkę pieniędzy na start - keywordy finansowe są całkiem drogie...

Możesz spróbować na voucherze AdWords - nic nie stracisz, a potestować zawsze można ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności