Skocz do zawartości

Usuwanie wpisów

Unimediapro

Rekomendowane odpowiedzi

To dziwna procedura tutaj ze bez informacji wymazuje sie wpisy. Albo jest te Forum wiarygodne i każdy potrafi przełknąć dobre i złe wpisy albo będzie to tu wielka bajka i jakimś ściemnianiem.

A co do tematu, wiec wystawiłem opinie co do jednego programu i został przez noc usunięty. Bez zapytania, informacji, tak porostu.

Rozumie ze dobra wpisy można sobie samemu wystawiać ale jak ktoś to moderuje to możne by sprawdził sygnaturę tego postu i stwierdził ze niemogący on przyjść od właściciela programu bo jest to z innego kraju pisane.

Wie można pomyśleć ze inne te posty są tez naginane??

Zadam przywrócenia co zostało napisane na temat Microsite Manager (Usunięte posty z Microsite Manager, Dzisiaj, 10:26)

dla mnie to nic nowego, kiedyś miałem zastrzeżenia do jednego hostingu(bez wulgaryzmów, nieuzasadnionych pretensji itp - czysta i merytoryczna krytyka), po nocy wszystko zostało wyczyszczone, jak cokolwiek napisałem to moderatorzy kasowali

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

A mi tam jeszcze nikt nigdy nic nie usunął...oprócz jednego razu na samym początku, gdy ewidentnie złamałem regulamin :).

Tak swoją drogą, to ktoś życzliwy mógłby mi usunąć z mojego profilu to "ostrzeżenie 20%", które już zostało mi zapomniane ;)?

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Nic nie zostało usunięte, posty są w koszu, a się tam znalazły bo wystawiasz tam juz kolejny raz opinię na temat tego samego produktu... Baa, w zasadzie każdy Twój post oo sWeEtaŚnA opinia na temat tego produktu :)

PS nowy, takie ostrzeżenie to jak nagroda, doceń to, a nie sie pozbyc chcesz :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Irek napisał(a):
Lub podziękowanie ;)

Buhehehe ;). No to ładnie :) Tego bym się nie spodziewał.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Unimediapro napisał(a):
To dziwna procedura tutaj ze bez informacji wymazuje sie wpisy. ...

Informuję Cię, że za łamanie regulaminu nie tylko lecą posty do kosza ale na dokładkę można dostać banana, którymi lubię obdzielać.

Tak więc zostałeś poinformowany o procedurze :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności