Skocz do zawartości

Nowy Wszechdostepny.pl katalog od grupy JARMI

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przedstawiam wam kolejny mój katalog, tym razem wszechdostepny katalog stron. Jak widzicie, jest cały czas linkowany, ma jakieś 2 tygodnie, nabrał już troszkę wpisów.

Z premierą czekałem, aż przygotuje mu skórkę (znajdzie się niebawem w moim portfolio). Zachęcam do zgłaszania błędów i czekam na Wasze opinie ;)

Zachęcam do dodawania się, regulamin i zasady znacie z moich poprzednich realizacji (zaplecze, blogi z jednym, dwoma wpisami i tak dalej nie przechodzą), łapcie kody do grupy PIO PREMIUM.

PIOPREMIUM1

....

PIOPREMIUM10

Katalog darmowy.

Ładny katalog, tak jak wszystkie spod Twoich skrzydeł. Wyrzuciłbym token przy wpisach płatnych i przy edycji.

Na kodzik odziwo się załapałem, ale chyba już więcej nie ma :(

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Hehe, mimo, iż jestem starym wygą w seokatalogach, to dajcie mi moment, bo zapomniałem szczerze, gdzie to wyłączyć hehe.

Spokojnie, niebawem kolejne promocje i następne kodziki -> dla wartościowych stron nigdy za wiele :( Dzięki za miłe słowa.

Chyba nie ma możliwości wyłączenia tokena dla określonej grupy wpisów. Ładne wykonanie graficzne, dodaj jakieś kody póki jestem przy kompie :(

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Bardzo elegancki katalog. Nie wiem czemu się tak długo z nim ukrywałeś! :)

Przecież to wyjaśnił w pierwszym poście :(

A co do uwag dalszych o katalogu:

- bardzo duży plus za inną formę graficzną "gwiazdek" od oceny wpisu, miła odmiana dla oka,

- nie widać ile osób głosowało na dany wpis, czy to celowe?

- zmień nazwę TOP9 na RANDOM9 bo jest myląca - wpisy są losowe, zgadza się?

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

- nie widać ile osób głosowało na dany wpis, czy to celowe?

- zmień nazwę TOP9 na RANDOM9 bo jest myląca - wpisy są losowe, zgadza się?

Nie przewidziałem tego w projekcie graficznym, być może w przyszłości dodam :( Tak, są losowe, mój błąd. Dzięki!

katalog piękny, moderacja błyskawiczna. Szkoda, że kody też się tak błyskawicznie rozeszły :(

ha! a jednak znalazłam literówkę, chociaż było bardzo ciężko ;-) Popraw pod wpisem, białe litery, niebieskie tło: Bądź wdiczny! Wyróżnij ten wpis. (Może jakiś kodzik??)

:-)

Też znalazłem błąd!

W regulaminie, w punkcie trzecim, powinno być Dostępne, nie dostępnych. Nie ukrywam że też liczę na jakieś kodziki (oczywiście unikalny wzamian):(

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Dziękuje za cenne uwagi :) Dzisiaj wieczorem, jak wrócę, wszystkie błędy zostaną naprawione.

Czekajcie cierpliwie, pojawi się jeszcze kilka kodów w temacie, oraz każdy z was, otrzyma po jednym kodzie 'ekstra' na PW za wyłapane błędy :)

Dobrej zabawy i czekam na wartościowe wpisy.

@boby -> Tak, katalog będzie linkowany z innych źródeł, lecz na starcie został podlinkowany w wartościowych katalogach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności