Skocz do zawartości

Co się stanie gdy zniknie przekierowanie 301

DarkSilver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeśli przenosimy stronę na inny adres to na starym adresie dajemy przekierowanie 301 by kierowało nas na nowy adres, Wtedy moc strony jest przenoszona na nowy adres. Jednak co się dzieje w momencie gdy po jakimś czasie znika przekierowanie 301? Przykładowo nie opłacimy starej domeny na której umieściliśmy 301.

Diablo 1 Hellfire - Kronika | Diablo 1 Mod - The Awakening | Path of Exile |

to masz w plecy z mocą. proste.

zawsze opłacaj zafitlrowane stare domeny z ktorych idzie 301 :)

poza tym domenę z 301 można tez pozycjonować i zdbywac do niej linki wzmacniajac domenę na ktorą 301 leci.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Podłącze się pod temat.

@Zgred: ja domeny 301 linkuje agresywnie tzn. blast, duża ilość SWL rotacyjnych. Dużo czytałem na temat przenoszenia filtrów przez domenę z której robione jest 301. Pytanie moje do Ciebie: czy to przenoszenie filtrów to mit czy prawda?

to masz w plecy z mocą. proste.
No to trochę lipa. Czyli przykładowo jeśli mam stronę na 1 miejscu w google na jakąś tam frazę. Później ją przenoszę na nowy adres i daje 301. Załóżmy że po 2 tygodniach stary adres znika z google a na pierwszym miejscu pojawia się w jego miejsce ta sama strona z nowym adresem. Powiedzmy, że po 3 miesiącach przekierowanie zniknie, to automatycznie strona z nowym adresem również spadnie w rankingu google?
Diablo 1 Hellfire - Kronika | Diablo 1 Mod - The Awakening | Path of Exile |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności