Skocz do zawartości

Niby "Precel" - pytanie

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w trakcje otwierania niby "Precla" / "Precli".

Zastanawiam się jakich tematyk wam brakuje (to ma być strona tematyczna) ?

Ilu tak na prawdę jest chętnych by dodawać do precla od początku ? (na początku oczywiście darmowy a dla tych którzy będą aktywnie dodawali wpisy darmowy na zawsze).

To nie ma być byle Precel. To ma być taki mały tematyczny serwis z newsami gdzie ludzie będą wchodzili i czytali treść.

Strony będą przeze mnie linkowane nie tylko z katalogów i innych precli ale też z serwisów tematycznych, for internetowych itp tak by wpisy szybko się indeksowały.

Oczywiście dodający wpis też mógł by swoje wpisy linkować :(

Czekam na wasze sugestie, propozycje oraz informacje czy dodawalibyście czy też nie.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Mi o wyposażeniu wnętrz, sprawy podatkowe.

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Chodzi po prostu o to by codziennie sporo artykułów (wartościowych) było dodawanych. Dzięki temu stronka będzie mocniejsza.

No właśnie ja teraz szukam mocnych blogów dla moich dość ciekawych tekstów o odżywianiu i dietach i kilka artykułów dodałem do znalezionych tematycznych wartych dodania, trochę niestety utopiłem w ogólnych moderowanych.

Więc przydałaby się taka tematyka.

Poza tym: budownictwo, transport/motoryzacja.

SEO, SEO i SEO

Powiem tak, w każdej tematyce brakuje, bo w sumie do wszystkich tych "precli które nie znikną", "precli wartych unikalnych artów" itp. to po prostu nie warto dodawać...

Moim zdaniem powinieneś wybrać taką tematykę, pod którą dużo rzeczy pasuje. Podstawową kwestią i tak będzie jakość podlinkowania, gdy taki serwis będzie dobrze podlinkowany, wtedy można liczyć dopiero na stały napływ artykułów.

Jeżeli myślisz o wprowadzeniu opłat to dopiero, późno późno jak już będzie znany...

• 3 tygodnie później...

z mojej strony możesz liczyć co jakiś czas na artykuły z turystyki.

A co do tematyki to zgadzam się z przedmówcą, na dobrą sprawę w każdej dziedzinie brakuje dobrych precli. Tak więc jeśli stworzysz precle które nie znikną za moment to możesz spokojnie liczyć na artykuły z każdego zagadnienia.

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

• 1 miesiąc temu...

Tak naprawdę brakuje dobrych precli turystycznych. Ja ciągle czegoś fajnego poszukuję. Jeśli zrobisz dobrego precla turystycznego, to będzie tam miejsce i na herbatę i na sport, na kuchnię, alkohole, perfumy... Dosłownie co zechcesz. Byleby dobre arty były :)

Katalog turystyczny

oraz najlepsze oferty Egipt last minute

Moim zdaniem dobra jest tematyka około-ślubna. Masa katalogów w tej branży, ale mało precli.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności