Skocz do zawartości

Intertext w Adkontekst - jaki macie CTR?

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na kilku stronach wyświetlam reklamy Adkontekst. Na początku kwietnia postanowiłem zastąpić boxy reklamowe Intertextem (reklamy miały tragiczną klikalność) i dla testów wrzuciłem Intertext na jedną ze stron.

Efekt? Przez kilka dni system zliczał jakieś tam kliki, ale raczej bez rewelacji, natomiast przez kilka ostatnich dni nie nalicza praktycznie wcale. Na przykład wczoraj +1200 odsłon / prawie 400 UU, CTR 0%... :) Z tego co widzę dzisiaj od rana CTR także 0%. :D

Stronka testowa jest raczej niszowa, trzyma się na wszystkie interesujące mnie frazy w TOP5 - user wchodzi, sprawdza interesujące go informacje i wychodzi. Reklamy wyświetlające się w Intertext zgodne niemal w 100% z profilem strony...

Jaki CTR generuje Intertext na Waszych stronach???

Na początek chcę umieścić Intertext na kilkunastu tego typu stronach (od 1000 do około 30000 odsłon dziennie), ale przy CTR na takim poziomie nie widzę w tym większego sensu...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności