Skocz do zawartości

SEO Quake a ilość linków Google, Yahoo, Bing.

northmantif

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Za pośrednictwem SEOQuake'a staram się sprawdzać ilość linków prowadzących do mojej strony www. Tyle, że wszystkie wyszukiwarki działają jak popadnie - a w zasadzie wartości w SEOQUake przypisane do danej wyszukiwarki. I tak np. Google indeksuje mi raptem 7 linków, podobnie Bing 8, a już Yahoo ponad 400. Dziwią mnie przede wwszystkim wartości dla Google, patrząc na linki dostaje np. 2 z forum na którym 'zostawiłem' prawie ok.300postów z linkiem w sygnaturze? Rozumiałbym jeden lub wszystkie. Chciałoby się rzec WTF???

Macie może jakieś pojęcie w tym temacie?

Pozdrawiam Paweł

Tak już jest, że wyszukiwarki prezentują tylko wycinek odnośników prowadzących do strony (przy czym najwięcej dowiedzieć można się w Yahoo). Dużo pełniejszy obraz daje dodanie strony do narzędzi Google dla webmasterów, gdzie wyniki są bardziej miarodajne...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Tak już jest, że wyszukiwarki prezentują tylko wycinek odnośników prowadzących do strony (przy czym najwięcej dowiedzieć można się w Yahoo). Dużo pełniejszy obraz daje dodanie strony do narzędzi Google dla webmasterów, gdzie wyniki są bardziej miarodajne...

ok. rozumiem. Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności