Skocz do zawartości

Domena *.tk

marcin346

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym raczej sie tym przejmowal, ze jak strona bedzie miala duza ogladalnosc to jest zabierana domena i sobie wlasne reklamy pod nia umieszczaja lub sprzedaja ja.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że darmowych domen .tk nie opłaca się rejestrować. Kiedyś jak tylko udostępnili możliwość darmowej rejestracji nabrałem tego pokaźną ilość, pod spam. Od momentu jak pojawił się traffic minęły dwa trzy dni i na domenach parking reklam administratorów :). Z płatnej opcji nie korzystałem.

ja założyłem katalog tematyczny pod .tk gdy zobaczyłem, że pomysł był strzałem w dziesiątkę kupiłem domenę na 2 lata. Powiem szczerze, że w ostatecznym rozrachunku cenowo bardziej opłacałoby mi się kupić domenę info a nawet pl

Brukarstwo - wybrukuj chodnik

Biuro pośrednictwo pracy - zobacz już teraz!

Szukasz dobrego prawnika - profesjonalne porady prawne Wrocław

Jak nie będziecie stawiać spamu na tych domenach to będzie dobrze. Co do zabierania domen, jest to bzdura, trzeba tylko mieć jakikolwiek minimalny ruch na stronach. W przypadku, gdy wasza strona zacznie mieć bardzo duży ruch, lepiej ją wykupić (80zł).

Domeny zabierają dopiero gdy nic na nich nie ma przez dłuższy okres. Dużym plusem jest wiek wielu wolnych domen.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności