Skocz do zawartości

[zlecę] pozycjonowanie - długi okres, ciężka fraza

michal_sokolowski

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jestem nowy na forum, nazywam się Michał Sokołowski, jestem fotografem ślubnym.

moje istniejące strony to:

www.attimo.pl

www.attimo.pl/blog

Strona www.attimo.pl jest pozycjonowana od prawie półtora roku przez pewną dośc znaną firmę pozycjonującą - BEZ EFEKTÓW.

Jedynym sukcesem było wejscie na kilka dni na 2 stronę...

Myślę o tym, żeby zlecic pozycjonowanie domeny www.michalsokolowski.pl - to jest nowa domena, nie ma tam jeszcze żadnych plików.

Mógłbym spróbowac pozycjonowac www.attimo.pl ale podobno lepiej jak nowy pozycjoner zaczyna pozycjonwac od zera, na starcie, bez wczesniejszych linków poprzedniej firmy pozycjonującej.

Jeśli nowa domena www.michalsokolowski.pl byłaby już wysoko to wtedy podlinkowałbym www.attimo.pl oraz www.attimo.pl/blog albo ewentualnie od razu podlinkował. Oczywiście domena www.michalsokolowski.pl będzie przygotowana tak, aby szybciej się pozycjonowała.

Frazy jakie mnie interesują to: fotografia ślubna i fotografia ślubna warszawa, ewentualnie zdjęcia ślubne warszawa czy zdjęcia ślubne.

wiem że temat jest bardzo trudny.

Proszę o konkretne propozycje - nie oczekuję szybkich efektów, interesuje mnie solidne pozycjonowanie, bezpieczne dla mojej domeny www.michalsokolowski.pl, zdaję sobie sprawę że efekty mogą byc nawet po 1 roku, rozumiem to.

mój e-mail:

attimostudio@vp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności