Skocz do zawartości

[Opinie] Śmieciowe linki

jestem_do_d***

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego doświadczenia po dodaniu ok. 4k linków miesiąc temu do strony nic się z tą stroną nie dzieje. Powiem więcej! Nie widać tych dodanych wpisów nawet w Googlu. Polecam blasta SB n wpisy i powinno pomóc.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Z mojego doświadczenia po dodaniu ok. 4k linków miesiąc temu do strony nic się z tą stroną nie dzieje. Powiem więcej! Nie widać tych dodanych wpisów nawet w Googlu. Polecam blasta SB n wpisy i powinno pomóc.

Nic się nie dzieje? W sensie że nic złego (czyli brak spadków filtrów itp.) , czy nic się nie działo w sensie że złego (spadków) i dobrego (wzrostów)?

Moim zdaniem gdzies tak kolo 72,699 % ale moge sie mylic ;P a tak na serio to zalezy od tego jakie sa te katalogi, tak samo ze stronami, nigdy bez analizy nie da sie okreslic czy linki zaindeksuja sie szybko czy wolno, a nawet po analizie niczego nie mozna byc pewnym, bo niby co to za analiza jak wiekszosc opiera sie na domyslach i pogloskach.

To może juz minimalnie inny temat ale ile waszym zdaniem % linków z katalogów może się zaindeksować.

z mojego doświadczenia stwierdzam że linka daje ok. 10% webmini , przy dobrych seokatalogach lekko dopalanych ok 60%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności