Skocz do zawartości

Emaile z prośbą o klikanie w reklamy

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dostałem około pięć wiadomości z email z konkretnych stron z prośbą o klikanie w reklamy na nich.

Czy takie coś jest dopuszczalne przez Google?

Jeśli nie to jak Google mogą do tego dojść?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Oczywiście że niedopuszczalne.

Jak G może do tego dojść? A czy wiesz ilu "życzliwych" żyje w tym kraju?

Edit: Pandha, masz rację, wycofuję się z "życzliwych".

Przyznaję, że dawno temu kiedy zarejestrowałem się w AdSenese miałem parę dziwnych pomysłów, ale nigdy ich nie wdrożyłem. Potem miałem okazję wydać parę złotych na AdWords i na takie dziwne pomysły patrzę już trochę inaczej.

C.png

C.png

Czyli takie sygnały będą respektowane "na słowo" ??

Przecież wiadomość email można z łatwością sobie samemu napisać i wysłać jako "kopię"

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

No to uważam, że lepiej ten czas poświęcić na kombinowanie jak zwiększyć ruch na stronie, a nie jak oszukać i łamać regulamin... Poza tym tego typu kombinowanie to raczej na krótką metę i na pewno nie przyniesie wymiernych korzyści, chyba że ktoś się łasi na parę centów... i chce ryzykować dożywotniego bana w taki sposób...

A później się tacy dziwią, że im wypłacić kasy nie chcą i to bez powodu :) Czy po takim czymś (blokada konta np.) kasa jest zwracana reklamodawcom?

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Czyli w gruncie rzeczy nie warto się interesować taką formą "reklamy"

Czyli w gruncie rzeczy nie warto się interesować taką formą "reklamy"

W gruncie rzeczy NIE.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

W celu wyjaśnienia - ja NIE JESTEM zainteresowany taką reklamą. Wątek założyłem, aby zorientować się jak to wygląda tylko. Dzięki za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności